kunnossa

verbi

 1. Katso: kunto

Katso myös: kunto, reilassa, reilaan, okei, alamaissa

Synonyymisanakirja

kunnossa

 1. oikein, kunnossa oleva.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti alright
up
straight
all right
italia manutenere, sano e salvo (m), sana e salva (f), incolume, indenne, bene, va bene
venäjä содержа́ть в исправность исправности, проводить техническое обслуживание, в це́лости и сохра́нности, це́лый и невреди́мый, хоро́ший, в поря́дке, здоро́вый, пра́вильный, норма́льный
ranska sain et sauf (m), saine et sauve (f), bien, d'accord, ok, bien (''to be '''all right''''', bien aller), en forme, ''are you all right?'', ça aller va , ?
saksa wohlbehalten, ganz und heil, in Ordnung, gut, gesund, unversehrt
kreikka σώος και αβλαβής, μια χαρά, εντάξει
unkari ép és egészséges, jó, jól, rendben
latina sani salvique
puola cały i zdrowy (m), cała i zdrowa (f), dobry (m), w porządku, zdrowy
romania teafăr (m), sănătos (m), teafăr și nevătămat (m)
ruotsi okej, duglig, skaplig, oskadd

Slangisanakirja

 • hanskassa: kunnossa / hallinnassa : Onks sul homma hanskassa?

 • kuosis

 • olla kondiksessa : Se on taas ihan kondikses, ihme stara.

 • olla kuosiss, -a

 • ookoo / ok : Ootsä iha ookoo? Sä oot iha kalpee.

Sitaatit

 • "Täällä näkyy Suzukan kauniita maisemia, maailmanpyörä, kaikki hekumalliset tivoliaspektit ovat täällä kunnossa!"

 • "Kaikki pitäisi olla kunnossa, miehet ovat terveinä, valmennusjohto on terveenä, ainoa kenestä on vähän huolta on tietysti selostajaosasto, täällä ei aina olla terveenä, mutta ei sen väliä. Nyt huudetaan, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Vaikka tekee kipeää, niin ei haitaa. IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Mutta sitten pitää jo rauhoittua. Hellurei, hellurei, vääntö on hurjaa. Hellurei, hellurei ja eikun miestä seinälle. Hellurei, hellurei, mahtava niitti. Siinä on paikka, miksi et lauo. Hellurei, hellurei, vääntö on hurjaa. Hellurei, hellurei ja nyt lähtee. Hellurei,hellurei, niitatkaa se reppuun. Siinä on paikka ja siellä on. Nyt huudetaan IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Vaikka tekee kipeää, niin ei haittaa. IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Ja lisää virtaa moottoriin pojat. Hellurei, hellurei, ja meteli yltyy. Hellurei, hellurei, aijai sentään kun oli ruma taklaus, siinä, jos jollain on proteesi suussa, se putoaa samantien. Hellurei, hellurei, ja ny se tulee. Ja kyllä lähtee, sellainen mälli, että tyhjä maali tulee ja siell lepää. Nyt huudetaan, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Vaikka tekee kipeää, niin ei haitaa. IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. SE ON SIINÄ. Siinä ei ehdi kissaa sanoa, kun kiekko on repussa. Puolustus pelataan kebab-kioskille. Ja katsokaa tätä meteliä, liput liehuvat, siellä vedetään jo valssia katsomossa. Ja suomalaisyleisö on riisunut paidat päältään, kenties osa ottaa jo kohta housujakin pois, mutta sillä ei ole mitään väliä. Nyt huudetaan, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Vaikka tekee kipeää, niin ei haitaa. IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Vaikka tekee kipeää, niin ei haittaa. IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Kiitoksia suomalaiset, kiitoksia Leijonat, tämä oli uskomaton taistelu, täällä meni jo usko, minulle voi kaataa tervaa ja höyheniä päälle, ei tälläisiä miehiä kannata täällä pitää, jotka eivät usko että suomalainen jääkiekkoilija voi tälläistä vielä tehdä. Se on siinä."

 • "Oman kotipesän pitää olla kunnossa. Jos Euroopassa edelleen tänä päivänä tapahtuu tämänkaltaisia asioita, meidän on vaikea saarnata ihmisoikeuksista ympäri maailmaa."

 • "Onhan meillä vakuutus kunnossa"

 • "Kehoni on työnantajani, vain pitämällä itseni kunnossa ansaitsen palkkani"

 • "Paljon puhutaan joukkuehengestä, mutta olen sanonut, ettei kannata tulla edes puhumaan joukkuehengestä ennen kuin alat olla siinä kunnossa, että olet valmis kuolemaan sen jätkän edestä, joka istuu sinun vieressä. Silloin me puhutaan joukkuehengestä niin kuin meidän papat aikoinaan Kannaksella puhuivat. Se oli joukkuehenkeä, tämä on pelkkää diibadaabaa."

 • "Politiikka on kuin siivoamista: jos ei yritäkään siivota, kämppä on kohta kamalassa kunnossa. Mutta jos koko ajan siivoaa vähän, hetkittäin voi tuntua siltä, että on jopa onnistunut."

 • "Oletko kunnossa Onni että maistut pahalle."

 • "Vader:' Kyllä, mestari. Missä Padmé on Onko hän turvassa Onko hän kunnossa"

 • "Palpatine:' Kaikki tapahtunut on tapahtunut tahtoni mukaan. Kuussa olevat ystäväsi ovat kävelemässä ansaan. Samoin kapinallislaivasto. Välitin heille itse tiedon generaattorista. Se on turvassa surkealta iskuryhmältänne. Legioonani parhaat sotilaat odottavat heitä. Kilpi on kunnossa ystäviesi saapuessa."

Riimisanakirja

kunnossa rimmaa näiden kanssa:

tiptopkunnossa, vieraskunnossa, epäkunnossa

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

kunnollisesti, kunnollisuus, kunnon, kunnossa, kunnossapito, kunnossapitokulut

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

En mä ole kunnossa. En mä ole päässyt minkään ohi tai yli En ymmärä viimeinen lause ?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mitä tarkoittaa vitaalit kunnossa ?
Miten hyvässä kunnossa mun mummo on ?
Missä kunnossa on suomen kerkein kohta ?
Mikä on miksi mä haulun pysyä kunnossa ?
Voiko saada kotivakuutuksen jos ei ole luottotiedot kunnossa ?
Mitä tarkoittaa pitää fasilliteetit kunnossa ?
Milloin finnit ovat lääkäri kunnossa ?
Mikä on myyn iphone 4s 64gb valkoinen. melkein kun uusi ja erittäin hyvässä kunnossa. myyn iphon ?


Ehdota määritelmää