vastaavasti

verbi

  1. Esimerkiksi: Paremmasta laadusta saa vastaavasti maksaa enemmän. Viime vuonna ensimmäiselle luokalle tuli 19 tyttöä ja 16 poikaa, tänä vuonna vastaavasti 21 ja 20.

Katso myös: dublee , indeksiehto , quod erat demonstrandum , enklaavi , pontti

Synonyymisanakirja

vastaavasti

  1. sen sijaan, toisin kuin, sitä vastoin, kun taas.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti correspondingly
accordingly
comparably
ranska de même, de la même manière, de la même façon, dans le même esprit, pour les mêmes raisons, dans le même ordre d'idées, respectivement
saksa beziehungsweise, jeweils
kreikka αντιστοίχως
unkari rendre
italia rispettivamente
puola odpowiednio
venäjä соотве́тственно, в указанном порядке, соответствующим образом

Sitaatit

  • "vastaavasti me arjalaiset ollaan tietyssä kehitysasteessa. Meillähän ei ole mitään sukulaisuutta Aatamiin ja Eevaan. Meidät on luotu Atlantis-mantereelle, josta me ollaan jouduttu tänne. Jehova taas loi juutalaisen rodun. Kiinalaiset ja japanilaiset ja muut vinosilmät on puolestaan tulleet toiselta planeetalta. Sellaiselta planeetalta, joka oli maan ja Marsin välissä, joka räjähti ja josta on enää jäljellä vain asteroidivyöhyke."

  • "Ehdotan, että kaikilta maahanmuuttajilta otetaan geenitesti. Tämä loukkaa heidän ihmisoikeuksiaan, ja sitä voi pitää rasistisena, koska kantaväestöltä ei samaa rekisteriä oteta, mutta vastaavasti nyt syyttömänä leimatut pääsevät tästä leimastaan. Jos olisin itse maahanmuuttaja, katsoisin tämän parantavan tilannettani." "

  • "Eilen nuori kansanedustaja Mienko esitti leirin tv-lähetyksessä toivomuksensa siitä, että amerikkalaisten nyt miehittämät Baltian maat jonakin päivänä palautetaan Venäjän yhteyteen. Kansanedustaja Markov vastaavasti puhui tänään Viron hänelle antamasta maahantulokiellosta Schengen-alueelle ja sen aiheuttamasta pidätyksestä Saksassa."

  • "-- muslimit voivat kadehtia ja tavoitella länsimaisten ihmisten vapautta mutta kokevat, että eivät siihen itse kykene, ja siksi he sulkevat asian mielestään linnoittautumalla islamin oppien taakse. vastaavasti länsimaiset ihmiset voivat kadehtia muslimien omistautumista, sitoutumista ja sen kaltaista uskon varaan heittäytymistä, josta Søren Kierkegaard kirjoitti tuotannossaan mutta josta ei näy jälkeäkään nykyisessä kristillisyydessä. Heitä saattaa huolettaa se, että muslimeilla on elämälleen ja kuolemalleen ehdoton perusta, olkoon se kuinka kurja ja kämäinen tahansa, mutta se on. Yhtä kaikki, molempia osapuolia vaivaavat sekä epäluulo että ne toinen toisessaan näkemänsä piirteet, joita he pelkäävät itsessään. Molemmat kärsivät samasta asiasta: rakkaudettomuudesta ja ymmärretyksi tulemisen puutteesta sekä siitä pitkästyneestä peruskokemuksesta ja ahdistuksesta, joka kaikkeen elämään liittyy."

Riimisanakirja

vastaavasti rimmaa näiden kanssa:

murhaavasti , uhkaavasti , tarkkaavasti , murskaavasti , raflaavasti , huimaavasti , hurmaavasti , mukaansatempaavasti , lupaavasti , seuraavasti

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

vastaavanmuotoinen , vastaavansuuruinen , vastaavantyyppinen , vastaavasti , vastaavuus , vastaehdokas

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Mitä tarkoittaa vastaavasti ?

Keskustelu