todellakaan

Katso myös: suinkaan , todella

Synonyymisanakirja

todellakaan

  1. suinkaan, todella.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti taivutettu muoto

Sitaatit

  • "Mä en todellakaan siedä, et mut keskeytetään."

  • "Miksi emme saa käyttää sormenjälkirekisteriä rikosten, varsinkin törkeiden rikosten, selvittämiseen Minä olen niin tyhmä, että joudun tätä kysymään. En todellakaan ymmärrä. Eikö yhteiskunnalla ole huomattava intressi siihen, että roistot saadaan kiinni ja vastuuseen teoistaan eivätkä he kulje vapaina mahdollisesti tekemässä uusia törkeitä rikoksia Onko joku taas huutamassa "poliisivaltio, poliisivaltio", mikäli tässä laissa luotavaa sormenjälkirekisteriä voitaisiin käyttää murhaajien, raiskaajien, ryöstäjien ja muiden rikollisten kiinni saamiseen"

  • "Ei voida sanoa, että olen lihonut neljä kiloa. Kroppaani on kertynyt kovan harjoittelun takia nestettä ja olen kasvattanut lihasmassaa. Läskiä minulla ei todellakaan ole. (Tuomisto nousseesta painostaan, HS 13.6.2008)"

  • "No, ei todellakaan kuulosta hyvältä. Meillä on vielä kaikki mahdollisuudet, ja niin hänenkin pitäisi ajatella."

  • "Hannes: "Ei omista. En todellakaan omista. Enkä osta."

  • "En todellakaan ole mielissäni tästä käänteestä, mutta meidän täytyy ajatella sitä mikä on tallin tavoite. Tavoitteena on voittaa mestaruus ja varmistaa se. Koskaan ei voi tietää mitä seuraavissa kisoissa tulee tapahtumaan."

  • "Olen myös tutustunut mustaan karkkiin, jota joku minulle tarjosi ja josta en todellakaan pidä. En tiedä karkin nimeä, mutta kiitos olen maistanut sitä, kokenut sen ja päässyt siitä yli." "

  • "Minusta alituiseen raskaana olevat naiset ovat ehdottomasti vastenmielisiä; he ovat melkein kuin kaneja tai marsuja eivätkä todellakaan miellyttäviä."

Riimisanakirja

todellakaan rimmaa näiden kanssa:

kertaakaan , ainakaan

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

toalettilaukku , toalettipaperi , toccata , todella , todellinen , todellisesti

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mikä on todellakaan ?

Keskustelu