postilokero-osoite

 1. Noutopostina jaettavan postilokeroon lajiteltavan postilähetyksen jakeluosoite,
  Esimerkiksi: esim. PL 529, 00101 HELSINKI.

Katso myös: postilaatikkoyhtiö, osoite, postilokero, postilaatikko, kesäosoite

Taivutus

yks. nom. postilokero-osoite, yks. gen. postilokero-osoitteen, yks. part. postilokero-osoitetta, yks. ill. postilokero-osoitteeseen, mon. gen. postilokero-osoitteiden postilokero-osoitteitten, mon. part. postilokero-osoitteita, mon. ill. postilokero-osoitteisiin postilokero-osoitteihin.

Synonyymisanakirja

postilokero-osoite

 1. postiosoite.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti box number

Sitaatit

 • "Aja hiljaa sillalla." "

 • "Ajattele nyt parikymppistä ihmistä. Se jaksaa keskittyä kahteen asiaan. Jos yrittää opiskella, urheilla ja naida, niin siinä on yks liikaa. Opiskelemaan ehtii myöhemminkin." "

 • "Minun aikanani tuskin olisin lähtenyt tuollaisiin kisoihin saatana edes heittämään." "

 • "Nykyään monet filosofitkin pitävät Bertrand Russellin pahimpana virheenä Wittgensteinin auttamista alkuun. (Erkki Hartikainen)"

 • "Ei pidä provosoitua, kun provosoidaan." "

 • "Minun käsittääkseni Suomen kansa ymmärtää tämän täysin. Voi perustellusti puolustaa että tämä näkökanta on ollut menestyksekästä. Yleensä lähtökohta on ollut se ettei pyritä puuttumaan sellaisiin asioihin, jotka ovat omille voimille ylivoimaisia." "

 • "Viro oli yksi niitä maita, jotka saivat itsenäisyytensä, kun Neuvostoliitto hajosi, eikä Virolla ollut siinä hajottamisessa mitään osuutta, eikä meillä." "

 • "Pettymys isolla s:llä" "

 • "Haluan kiittää ystävääni senaattori Bill Fristiä liittymisestä seuraamme tänään. Haluan teidän tietävän, että hän meni naimisiin teksasilaisen tytön kanssa. Karyn on seurassamme. Länsi-Teksasin tyttö, aivan niin kuin minä." "

 • "Kuten kaikki jotka ovat toimineet tässä virassa aiemmin, myös minä olen kokenut takaiskuja. On asioita jotka tekisin toisin jos minulle vain annettaisiin siihen mahdollisuus. Kuitenkin olen aina toiminut maamme etu mielessäni. Olen seurannut omatuntoani ja tehnyt kuten parhaana pidin. Luultavasti olette eri mieltä joistakin tekemistäni vaikeista päätöksistä. Mutta toivon että olette samaa mieltä siitä, että olin valmis tekemään nuo vaikeat päätökset." "

Riimisanakirja

postilokero-osoite rimmaa näiden kanssa:

osoite, lomaosoite, sähkeosoite, lähiosoite, käyntiosoite, kotiosoite, postiosoite, jakeluosoite, katuosoite

Lisää riimejä

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Isä Ellit osoite?
Paqpan osoite?
Mikä on kim osoite?
Mikä on url-osoite?
Mikä on URK osoite?
Sissari pvp osoite?
Jvg faniposti osoite?
Kenen osoite?
Mikä on URL osoite?

Läheisiä sanoja

postilla
postilokerikko
postilokero
postilokero-osoite
postiluukku
postilähetys