oletanEhdota määritelmää

Katso myös: olettaa

Synonyymisanakirja

oletan

  1. ajattelen.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Sitaatit

  • "Kerron siis nyt, kun kopiosuojaus vielä kuuluu sananvapauden piiriin, enkä joudu tästä linnaan, että monet uusista cd-kopiosuojauksista voi kiertää painamalla tietokoneen shift-nappulaa kun laittaa levyn koneeseen. oletan, että tämä tieto poistetaan eduskunnan palvelimelta, kun laki tulee voimaan."

  • "Tiesimme ettei maailma tulisi enää olemaan sama. Osa ihmisistä nauroi, osa itki, suurin osa oli hiljaa. Muistin kappaleen hindujen pyhästä kirjasta, Bhagavad-Gitasta. Vishnu yrittää suostutella prinssiä tekemään velvollisuutensa ja vaikuttaakseen häneen hän ottaa monikätisen muotonsa ja sanoo, 'Nyt minusta on tullut kuolema, maailmojen tuhoaja.' oletan että me kaikki ajattelimme niin, tavalla tai toisella."

  • "Vaalikoneissa oli yksi omituinen kysymys, joka koski EU:n yhteistä kansalaispalkkaa. Vastasin kannattavani, jos siihen liittyisi Neuvostoliiton tapaan työpaikkapakko. oletan, että Suomessa ymmärretään, että Neuvostoliitossa työstä maksettu palkka oli muodollinen. Käytännössä kysymys oli kansalaispalkasta. Asian ymmärsi tavallani ainakin STP:n poliitikko ja taloustutkija Pekka Tiainen. Hän on kommunisti, joten en tiedä, vaatiiko tämän tosiasian ymmärtäminen vasemmistolaisen maailmankatsomuksen. Minulla siihen riittää pelkkä toimittajan terve järki."

Riimisanakirja

oletan rimmaa näiden kanssa:

bantustan

Lisää riimejä

Ehdota määritelmää