nojaa

Tarkoititko: nojaan

Katso myös: oikonoja, noja, noja-asento, nojata

Liittyvät sanat: nojaan.

Käännökset

englanti taivutettu muoto

Sitaatit

  • "nojaa. Eihän sitä aina voi ystävällinen ja seurallinen. Ei yksinkertaisesti ehdi." (Näkymätön lapsi)"

  • "Puumalainen pitäisi saada kuriin. Hän on rakentamassa vähemmistövaltuutetun toimistosta lain ulkopuolella toimivaa Gestapoa, joka jakelee laittomia määräyksiä ja yrittää saada keskusrikospoliisin toteuttamaan niitä. Vastaava hyökkäys Tatu Vanhasta vastaan vajaa kolme vuotta sitten ei onnistunut, eikä todennäköisesti onnistu tämänkäänkertainen, mutta hyväätarkoittavien kansalaisten olisi hyvä ymmärtää, että oikeusvaltio nojaa lakia noudattavaan ja kunnioittavaan virkakoneistoon. Ei kyse ole Mikko Ellilästä ja hänen mielipiteidensä miellyttävyydestä vaan siitä, että laista piittaamaton ja sitä aktiivisesti rikkomaan pyrkivä virkamies nakertaa tätä oikeusvaltiota. Jos mielipiteenvapaus halutaan romuttaa, se on tehtävä perustuslakia muuttamalla. Perustuslakia voi muuttaa eduskunta, ja eduskunnan kokoonpanoon voidaan vaikuttaa vaaleissa." (Scriptassa 7.5.2007)"

  • "Ohje, että ei pidä uskoa mitään ilman riittäviä perusteita, ei ole eettinen kuin muodoltaan. Tiede on harvinaisen selkeästi osoittanut tosiasiaväitteen, että toiminta on tuloksellisinta silloin, kun se nojaa perusteltuihin uskomuksiin."

  • "Tieteellisten teorioiden oikeutus nojaa pikemmin ateistifilosofi Pertti Lindforsin käsitteisiin invarianssi ja suhteellinen yksinkertaisuus kuin filosofien tietoteorioihin."

  • "Ohje, että ei pidä uskoa mitään ilman riittäviä perusteita, ei ole eettinen kuin muodoltaan. Tiede on harvinaisen selkeästi osoittanut tosiasiaväitteen, että toiminta on tuloksellisinta silloin, kun se nojaa perusteltuihin uskomuksiin. Erkki Hartikainen"

Riimisanakirja

nojaa rimmaa näiden kanssa:

jaa, ajaa, koeajaa, kumajaa, vipajaa, vajaa, käsipohjaa, ohhoijaa, hohhoijaa, hiljaa

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

noitua, noituus, noja, noja-asento, nojaan, nojailla

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Mikä on se, jolla on kahdeksan lonkeroa ja valkoinen keppi ja joka nojaa vesilintuun?