maa-analyysiEhdota määritelmää

Katso myös: analyysi, analysoida, analyyttinen, swot-analyysi, kryptoanalyysi

Synonyymisanakirja

maa-analyysi

  1. analysoida, määrittää.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

Sitaatit

  • "Sitä vastoin Putin faniksi tunnustaudun avoimesti. Mielestäni hän on 2000-luvun paras poliitikko ja valtion päämies, mitä on tällä tai toisella puolella maapalloa. Hänestä kertova patsas on minulla senkin päällä, Venäjältä ostetun ison antiikkisesti koristetun peilin alla. Tämä ei ole kuitenkaan alttari. Putin tekee sen todeksi, mitä serbit osaavat sanoa: Jumala taivaassa, Venäjä maan päällä. En muista mitään virhettä, jota Putin olisi politiikassaan vielä tehnyt. Toki mynnän, että hän on myös erehtyvä ihminen. Vain osa venäläisiä kannattaa Putinia, toki sekin osa on valtava, mutta tunnen Venäjän taloutta ja politiikkaa huomattavasti paremmin kuin keskimääräinen venäläinen, koska jututan talouden ja politiikan tekijöitä siellä ja seuraan sikäläistä keskustelua aktiivisesti. SAFKA ei ole mitenkään sitoutunut Venäjän edun ajamiseen, vaan SAFKA tekee vain objektiivista yhteiskunta-analyysia aikamme ilmiöistä. Tämä analyysi on tuottanut tulokseksi satumaisen hienon otoksen Venäjän suurteoista ihmisyyden puolesta. Kyse ei ole asenteesta, vaan historian luonteesta."

  • "Venäjänkielinen perusteellinen analyysi ja esimerkkikokoelma samojen nationalistien herjoista valmistuu viimeistään syyskuun alussa 2009. Luultavasti mainitut nimimerkit eivät ole pahoillaan, jos venäjänkieliseen artikkeliin liitän myös nimimerkkien oikeat henkilötiedot"

Riimisanakirja

maa-analyysi rimmaa näiden kanssa:

dialyysi, analyysi, esikuva-analyysi, käsiteanalyysi, tyylianalyysi, faktorianalyysi, vektorianalyysi, spektrianalyysi, värianalyysi

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

maa-ala, maa-alkalimetalli, maa-alue, maa-analyysi, maa-artisokka, maa-asema

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mikä on gap analyysi ?
Mikä on pest analyysi ?
Mikä on meta-analyysi ?
Mikä on swot-analyysi ?
Mikä on dimensionaalinen analyysi ?
Mitä tarkoitaa ABC-analyysi ?
Mikä on desktop analyysi ?


Ehdota määritelmää