loistavaa

Katso myös: bravo, hovi

Synonyymisanakirja

loistavaa

  1. hienoa, mahtavaa.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti taivutettu muoto

Sitaatit

  • "Itse asiassa tosi hyvää! Todella loistavaa!" (Kommentti piimäbonapirtelöstä)"

  • "Aivan loistavaa peliä tuomareilta, let the players play!"

  • "Aijai Salo ajaa ulos, pidä käynnissä, pidä käynnissä pidä käynnissä, pidä käynnissä, pidä käynnissä ja loistavaa, Salo pystyy jatkamaan!"

  • "Antakaa minä kerron teille jotakin, Olen saanut tarpeeksi amerikanirlantilaisista, jotka eivät ole käyneet maassaan vuosikymmeniin, tulevat luokseni puhumaan vastarinnasta, kotimaan vallankumouksesta, vallankumouksen loistosta ja kuinka loistavaa on kuolla vallankumouksen puolesta. Vitut vallankumouksesta! He eivät puhu siitä, kuinka loistavaa on tappaa vallankumouksesta puolesta. Missä on loisto, kun mies viedään aseella uhaten pois sängystään hänen perheensä katsellessa Mikä siinä on loistavaa Missä on loisto pommittaa eläkeläisiä Remembrance Dayn paraatissa Jättää heidät kuolemaan tai loppuelämäkseen vammautuneena tai kuolleiksi vallankumouksen raunioihin - valtaosa irlantilaista ei halua sitä! "

  • "Seksuaalikäännyttäminen on loistavaa. Vanha vitsi kuuluu, että jokainen nainen tarvitsee vain pienen sysäyksen oikeaan suuntaan. 1990-luvulla jenkkiaktivistien tunnuslause oli 10 % is not enough, recruit recruit recruit!. Nuoret ovat lähtökohtaisesti perverssejä ja kokeilunhaluisia. Kasvatusoppaiden mukaan 13-vuotiaana monet tytöt ovat kiinnostuneita omasta sukupuolestaan, mutta ei hätää, se menee kyllä ohi. Eikä mene, ei ainakaan itsestään. Tarvitaan hirveä määrä heteromuottiin tunkemista, ehdollistamista ja yhteiskunnan painetta, jotta tuloksena on aikuinen hetero. Käännytystä homoseksuaalisuuteen voi ja kannattaa ehdottomasti harrastaa. Parhaiten se sujuu käytännön harjoituksilla."

  • "Ehkä katson ne alkukiekumiset. Nehän on loistavaa viihdettä. Vaikka kyllä joskus loppumeininkikin on ollut yhtä naurettavaa. Niin kuin silloin, kun Ilkka Jääskeläinen veti Taivas lyö tulta. Vittu me naurettiin! Ja sitten se vielä voitti! (Iltasanomat kysyi Arilta, aikooko hän seurata syksyllä alkavaa uutta Idols-kautta)"

Riimisanakirja

loistavaa rimmaa näiden kanssa:

kaivaa, kuivaa, kalvaa, salvaa, kovaa, puolikovaa, kasvaa

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

loistaa
loistartunta
loistauti
loistava
loistavanvärinen
loistavasti