islam

  1. Muhammedin perustama uskonto.

Katso myös: fetsi, sunnalainen, burka, visiiri, emiiri

Taivutus

yks. nom. islam, yks. gen. islamin, yks. part. islamia, yks. ill. islamiin, mon. gen. islamien, mon. part. islameja, mon. ill. islameihin.

Synonyymisanakirja

islam

  1. yksijumalainen, monoteistinen.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti Islam

Sitaatit

  • "Johnson, there were no survivors in the blast but Islamist suicide terrorists have killed the President. But they will not go unpunished. We want you, to convert to islam and live a life according to Koran, then, when you die and get to paradise, find these terrorists and kill them. (Suomeksi: Johnson, räjähdyksestä ei jäänyt selviytyjiä, mutta islamistiset itsemurhaterroristit ovat tappaneet presidentin. Mutta he eivät selviä rankaisutta. Me haluamme, että käännyt islaminuskoon ja elät elämn koraanin mukaan, sitten, kun kuolet ja pääset paratiisiin, etsi nämä terroristit ja tapa heidät.) "

  • "Jos islamia tarkasteltaisiin yhteiskunnallisena aatteena, sen tuhoisuudesta tuskin kiisteltäisiin. Mitä mieltä olisimme liikkeestä, joka vaatii kuolemaa toisin ajatteleville, juutalaisille ja homoille Itse asiassa esimerkkejä on Euroopankin lähimenneisyydessä, eikä niiden tuomittavuudesta tunnu olevan suurempaa erimielisyyttä. (Cross Sectionille vuonna 2007)"

  • "Mielestäni on hyvin perusteltavissa että islam on tänäpäivänä suurin ihmisen luoma pahan voima. Pat Condell on yksi niistä harvoista joilla on rohkeutta sanoa se."

  • "Saksakin tarvitsee poliittisen liikkeen puolustamaan maan kansallista identiteettiä. islam uhkaa Saksan poliittista identiteettiä ja taloudellista menestystä."

Riimisanakirja

islam rimmaa näiden kanssa:

edam, mainstream, seesam, wigwam

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

iskuvoima, iskuvoimainen, iskä, islam, islamilainen, islamilaisuus

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Islam ja kristillisyys ja Torinon Huijaus ovat antikristus?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mitä on islam?
Mikä on islam?
Nokiamikä on islam?
Missä syntyi islam?
Milloin islam peitettiin?
Kuinka monta islam uskoisia on?
Missä syntyi islam uskonto ?

Keskustelu

haluuan tietä paljon asiota nimetön 13.12.2010