islam

  1. Muhammedin perustama uskonto.

Katso myös: fetsi, sunnalainen, burka, visiiri, emiiri

Taivutus

yks. nom. islam, yks. gen. islamin, yks. part. islamia, yks. ill. islamiin, mon. gen. islamien, mon. part. islameja, mon. ill. islameihin.

Synonyymisanakirja

islam

  1. yksijumalainen, monoteistinen.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti Islam

Sitaatit

  • "Johnson, there were no survivors in the blast but Islamist suicide terrorists have killed the President. But they will not go unpunished. We want you, to convert to islam and live a life according to Koran, then, when you die and get to paradise, find these terrorists and kill them. (Suomeksi: Johnson, räjähdyksestä ei jäänyt selviytyjiä, mutta islamistiset itsemurhaterroristit ovat tappaneet presidentin. Mutta he eivät selviä rankaisutta. Me haluamme, että käännyt islaminuskoon ja elät elämn koraanin mukaan, sitten, kun kuolet ja pääset paratiisiin, etsi nämä terroristit ja tapa heidät.) "

  • "Vastustan kaikkea sellaista maahanmuuttoa, jonka vaikutus vastaanottavalle yhteiskunnalle ja siinä asuville ihmisille on kielteinen. Islamilaista maahanmuuttoa vastustan erityisesti, koska islam, sellaisena kuin se todellisessa elämässä (ei siis Jaakko Hämeen-Anttila|Jaakko Hämeen-Anttilan teorioissa) eksistoi, on paitsi taantumuksellinen uskonto myös sotaisa poliittinen ideologia. (Scriptassa 23. lokakuuta 2006)"

  • "Vaikka islam ja kolmannen maailman tulokkaat ovat niitä konkreettisia instrumentteja, jotka raunioittavat ensin eurooppalaisen hyvinvointivaltion ja sitten eurooppalaisen demokratian ja sivilisaation, tämä on mahdollista vain monikultturistisen diskurssimatriisin ansiosta." (Scriptassa 4. 3. 2009)"

  • "Jos islamia tarkasteltaisiin yhteiskunnallisena aatteena, sen tuhoisuudesta tuskin kiisteltäisiin. Mitä mieltä olisimme liikkeestä, joka vaatii kuolemaa toisin ajatteleville, juutalaisille ja homoille Itse asiassa esimerkkejä on Euroopankin lähimenneisyydessä, eikä niiden tuomittavuudesta tunnu olevan suurempaa erimielisyyttä. (Cross Sectionille vuonna 2007)"

  • "Mielestäni on hullua, että aina, kun arabi Allahin nimessä räjäyttää jotain tai ampuu jonkun, länsimaisten älykköjen armeija on vakuuttelemassa, että ei tuo ole oikeaa islamia ja että islamissa on kyse ihan muista asioista. Jos haluan tietää, mitä on islam, kyllä minä mieluummin uskon partasuuimaamia, joka sentään on koko ikänsä omistautunut aiheelle, kuin ateistista vasemmistoälykköä, joka ei tiedä asiasta mitään. (Scriptassa 20. huhtikuuta 2005)"

  • "Profeetta Muhammad oli pedofiili, ja islam on pedofilian pyhittävä uskonto, siis pedofiiliuskonto. Pedofilia on Allahin tahto."(Scriptassa 30. 6. 2008."

  • "Mielestäni on hyvin perusteltavissa että islam on tänäpäivänä suurin ihmisen luoma pahan voima. Pat Condell on yksi niistä harvoista joilla on rohkeutta sanoa se."

  • "Saksakin tarvitsee poliittisen liikkeen puolustamaan maan kansallista identiteettiä. islam uhkaa Saksan poliittista identiteettiä ja taloudellista menestystä."

Riimisanakirja

islam rimmaa näiden kanssa:

edam, mainstream, seesam, wigwam

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

iskuvoima, iskuvoimainen, iskä, islam, islamilainen, islamilaisuus

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Islam ja kristillisyys ja Torinon Huijaus ovat antikristus?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mitä on islam?
Mikä on islam?
Nokiamikä on islam?
Missä syntyi islam?
Milloin islam peitettiin?
Kuinka monta islam uskoisia on?
Missä syntyi islam uskonto ?

Keskustelu

haluuan tietä paljon asiota nimetön 13.12.2010