erota jyrkästi

Hait useita sanoja sisältävällä fraasilla. Kokeile hakea sanoja erikseen: erota jyrkästi

Katso myös: erota, jyrkästi, erottua, poiketa, terveyssyy

Synonyymisanakirja

erota jyrkästi

  1. erota, poiketa, asettaa vastapaino, tasapainottaa, olla ristiriidassa, korostaa.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti contrast, counterpoint

Esimerkit

  • "Toinen hyvä juttu jota minulta kysytään monta kertaa vuodessa on seuraavanlainen: joku hyypiö, joka ei erota päätään reiästä maassa, tulee metsästämään nimikirjoitustani jälleenmyyntiä varten. Tyypillinen tälläinen on hieman vanhempi mieshenkilö, joka myy tavaraa kirpputoreilla. Tyyppi tulee, läimäyttää eteeni vuoden 1962 DELLin Donald Duck -lehden ja pyytää siihen nimikirjoitustani. Minä katson häntä ja sanon: 'Olin 11-vuotias kun tämä julkaistiin.' Sitten hän sanoo: 'Ööh... Tarkoittaako tämä ettet piirtänyt sitä"

  • "Tämä Santiago Bernabeun yläkatsomo on lähes yhtä korkealla ja kaukana kentästä kuin Camp Noun yläkatsomo, ja sieltä ei erota Ronaldinhoa Iniestasta, vaikka toinen on musta kuin yö ja toinen valkoinen kuin Emmental-juusto"

  • "Suomessa on uskonnollinen ja poliittinen vapaus. Jos poliittinen vapaus miellettäisiin samalla tavalla kuin uskonnollinen vapaus se tarkoittaisi seuraavaa. Isä sattuisi kuulumaan Kommunistiseen puolueeseen, lapsi kävisi pienestä pitäen kommunistisissa kerhoissa, peruskoulussa ja lukiossa sille opetettaisiin historiaa marxilaisen luokkataisteluopin näkökulmasta, 1415 -vuotiaana pantaisiin nuotiotulet metsään, ja vanha stallari kertoisi Leninissä piilevästä totuudesta, ja 18-vuotiaana sille sanottaisiin, että nyt voit erota kun meillä on tämä poliittinen vapaus. http://www.city.fi/artikkeli/Sit%E4h%E4n+se+kaikki+on/877/ Haastattelu City-lehdessä"

  • "Sä eroot ja saat toisen naisen... Monet ihmiset ovat sellaisessa tilanteessa, että nekin haluaisi erota, mutta eivät välttämättä saa sitä aikaiseksi. Ja sit ne ovat kateellisia, että toi perkele teki sen." "

  • "Valmentaja voi heittää hyvästit uralle huipputasolla, jos häntä ei erota seinäpaperista."

Riimisanakirja

erota jyrkästi rimmaa näiden kanssa:

synkästi, herkästi, jyrkästi, äkkijyrkästi, jänskästi, pitkästi, jäykästi, ärhäkästi, sähäkästi, jämäkästi

Lisää riimejä

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Pitäisikö laurin erota?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Pitäisikö laurin erota?
Miten erota loukkaamatta toista?
Halusi ko Martin Luther erota kirkosta?
Minä niko tyni haluun erota merimarja liesjärvestä?

Läheisiä sanoja

erosija
erossa
erossaolo
erota
erotella
erotiikka