varsinkaan

verbi

  1. Katso: varsinkin

Katso myös: varsinkin, olletikaan

Synonyymisanakirja

varsinkaan

  1. verbi, teonsana.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti With the negative verb: especially (not).

eikä varsinkaan häntäand especially not him

Sitaatit

  • "Kauneuskilpailut ovatkin sitten sellaisia kilpailuja, että ne käydään ihan eri estradeilla. Ja niihin ei näillä joukkueilla ole asiaa. Eikä myöskään minulla. varsinkaan minulla."

  • "No, se aivan yleisesti ottaen kätkeytyy. Sitä näkee tuskin koskaan ulkosalla, varsinkaan päivänvalolla."

  • "Juuri tästä syystä ainakaan Suomen antifasistinen komitea ei osoita mieltä Ukrainan eikä varsinkaan "Viron suurlähetystöä" vastaan, koska kyseinen rakennus de facto ei ole suurlähetystö. Nykyinen "tasavallaksi" itseään kutsuva Viron apartheid-hallinto on sitä paitsi ottanut kyseisen talon laittomasti haltuunsa. Suomi ei ole milloinkaan tunnustanut Viron ns. uudelleenitsenäistymistä. Rakennus pitäisikin viipymättä palauttaa lailliselle omistajalleen."

  • "Stubbin mielestä koko homma on OK. Mitään lakia ei kuulemma ole rikottu. Stubb jatkaa virassaan, vaikka hänellä ei ole mitään luottamusta. Ei Suomen kansan, eikä varsinkaan Venäjän kansan."

  • "Ei minulle ole käytännössä enää muuta kuin Hjallis Promotion, Marketing Clinic, Sipoonranta, Hanko ja Jokerit. Ei ole järkevää omistaa sellaisia yhtiöitä, joilla ei ole todellista toimintaa ei varsinkaan, kun media kirjoittelee, että Harkimo tekee niillä kovaa tappiota." "

Riimisanakirja

varsinkaan rimmaa näiden kanssa:

lainkaan, lähimainkaan, likimainkaan, kumminkaan, milloinkaan, laisinkaan, tinkaan, kuinkaan, suinkaan

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

varsinainen, varsinaisesti, varsinaissuomalainen, varsinkaan, varsinkin, varsipisto