valkeajärven asemaEhdota määritelmää

Hait useita sanoja sisältävällä fraasilla. Kokeile hakea sanoja erikseen:

Katso myös: asema-aukio, raja-asema, valta-asema, vepsäläinen, asema

Synonyymisanakirja

valkeajärven asema

  1. joukkueen kokoonpano, kokoonpano, lyöntijärjestys.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Esimerkit

  • "Hän oli patriootti, joka noudatti perusajatustaan: säilytä itsenäisyys ja turvaa Suomen kansan asema. UKK:n taustaan ja profiiliin ei agenttipuhe sovi." "

  • "Mikään asema ei ole niin tuskallinen, ettei tyyni mieli löytäisi siitä jotain lohtua."

  • "Tunnettua on, että India, tuo ylösalaisin käännetty kolmio, jonka asema on pohjoista ja kärki etelää kohti, on alaltaan 1 milj. 400 tuhatta maantieteellistä neliöpeninkulmaa ja että siinä eri suurissa ryhmissä asuu 180 miljoonaa ihmistä."

  • "Saksalaispelaajat ovat aivan hukassa. Antakaa heille kompassi, etsikää uusi asema!"

  • "Neuvostoliitossa ei ollut koskaan naisten sortoa siellä naisten asema oli hyvä, ja naisten nykyisetkin oikeudet Suomessa tai maailmassa ovat paljosta velkaa Neuvostoliitolle. Kuten myös Suomen itsenäisyydestä olemme paljosta velkaa Leninille ja Stalinille."

  • "Ulkomailla asuvien venäläisten asema puhuttaa paljon ja suunnitteilla on uudenlaisia ja tehokkaampia organisaatioita venäläisten puolustuksen lujittamiseksi."

  • "Mun suhde Staliniin on hyvin ongelmallinen, koska yhtenä päivänä Virossa huomasin ajattelevani, että jos Virosta aiotaan tehdä demokraattinen eurooppalainen valtio, siellä pitää tehdä hirvittävät puhdistukset. Ja sitten mä muistin että Stalin puhdisti 30 000 virolaista, vei Siperiaan, josta valtaosa palasi takaisin. Minä ajattelin että 30 000 ei edes riittäisi ja tajusin, mitkä hirvittävät ongelmat on ollut Neuvostoliiton pystyttämisessä. Ja mä en sen takia halua...mä jätän Stalinin ihan puhtaasti venäläisten asiaksi, hänen arviointinsa, koska se, että Venäjällä hänellä on edelleen vahva asema, kertoo siitä, että venäläiset näkevät ihan eri tavalla oman historiansa ja Neuvostoliiton historian. Että se ei oikeasti edes kuulu mulle."

  • "Valtaosa metsäteollisuuden tuotteista on rahdattu, vanhojen aikojen tervasta lähtien, kaukaisiin maihin merten taakse. Suomella on Euroopan siirtomaan asema, sen pinta kuoritaan verille emämaiden tarpeisiin."

Riimisanakirja

valkeajärven asema rimmaa näiden kanssa:

asema, maa-asema, raja-asema, virka-asema, tutka-asema, ula-asema, tapaturma-asema, tavara-asema, valta-asema, suurvalta-asema

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

valkama, valkata, valkea, valkea-, valkeus, valkkaus

Ehdota määritelmää

Keskustelu