uusimmat+tiedot+sisältäväEhdota määritelmää

Hait useita sanoja sisältävällä fraasilla. Kokeile hakea sanoja erikseen:

Katso myös: sisältää, saavutus, unioni, laaja, albumi

Synonyymisanakirja

uusimmat tiedot sisältävä

  1. ajantasalla.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

Esimerkit

  • "...pistää siellä saksalaista perusahteria eteen. Seuraava kysymys varmaan kuuluu: minkälainen on saksalainen perusahteri Käykää katsomassa. Kaikki tiedot löytyvät nykyisin Internetistä."

  • "Bukkakea seuraamalla olen kuitenkin joutunut toteamaan, että hompanssien koko olemassaolo on jatkuva uhka omalleni. Koska olen tärkeää työtä yksityisessä vientiteollisuudessa tekevä veronmaksaja, hompanssit taas enemmän tai vähemmän hyödyttömien loisien muodostama, jonkin verran tuomittuja taparikollisiakin sisältävä alakulttuuri, minulla veronmaksajana on oikeus odottaa ja vaatia, että poliisi ja armeija suojelee henkeäni, tarvittaessa hompanssien hengen hinnalla."

  • ":w:Johannes (metropoliitta)|Arkkipiispan omat tiedot Viron kirkon asioista olivat puutteelliset. Hän kiisti koskaan saaneensa Konstantinopolin patriarkalta tunnustelijan tehtävää ja vahvisti, että taustatyön olivat tehneet hänen avustajansa." "Todennäköisempää on se, että patriarkaatti on tehnyt päätöksensä sille toimitetun yksipuolisen informaation varassa ja että suomalaiset ovat itse tarjoutuneet 'takuumiehiksi' Suomen ortodoksikirkon nimissä." "

Riimisanakirja

uusimmat tiedot sisältävä rimmaa näiden kanssa:

tietävä, kaikkitietävä, vietävä, vetävä, puoleensavetävä, tehtävä, virkatehtävä, ristisanatehtävä, kilpatehtävä, monivalintatehtävä

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

uusi, uusia, uusija, uusikuu, uusimuotoinen, uusinta

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Hiiltä sisältävä polttoaine ?
Metallia sisältävä kivi ?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Hiiltä sisältävä polttoaine ?
Metallia sisältävä kivi ?
6a irjainta sisältävä kaupunk ?
Polttava,muurahaishappoa sisältävä kasvi ?


Ehdota määritelmää