tukiainen

 1. Kans. aidan viisto tukiseiväs.

 2. arkikielessä, arkikielinen, tavallinen, tavallisesti monikko, monikossa tukipalkkio.
  Esimerkiksi: Maatalouden tukiaiset. Vientitukiaiset.

Taivutus

yks. nom. tukiainen, yks. gen. tukiaisen, yks. part. tukiaista, yks. ill. tukiaiseen, monikossa: mon. gen. tukiaisten tukiaisien, monikossa: mon. part. tukiaisia, monikossa: mon. ill. tukiaisiin.

Synonyymisanakirja

tukiainen

 1. lahjoitus, tuki, valtionapu.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti subsidy
pork, pork barrel

Sitaatit

 • "Ilkka Kanerva|Ilkka on naiskauneuden ystävä, ei siinä ole mitään pahaa."

 • "Mulle on tullut heiltä paljon positiivistakin palautetta. Monet feministit otti yhteyttä, että tosi mahtavan teon teit kun ulkoministeri sai potkut! En ole feministi ja tiettyn rajaan asti olen sitä mieltä, että on selkeitä miesten ja naisten asioita. Kunhan naisen ei pidä olla kotona siivoamassa ja mies vain käy töissä. Treffit loppuu siihen paikkaan, ellei mies maksa laskua. En elättäisi työkykyistä miestä, mutta mies voisi elättää mua."

 • "Olen feministi monessakin mielessä, kuitenkin periaatteessa hyvässä. Haluan että mies on perheen pää ja hallitseva osapuoli, miehen pitää olla minun yläpuolella. Jos hän rupeaa ns. orjaksi, niin mielenkiintoni katoaa ihan kokonaan."

 • "Ei mua nyt oikeasti kiinnosta raha, nämä jaksot eivät ole olleet kristillisten arvojemme mukaisia. Kun omatunto soimaa jostain niin on paras lopettaa." (tukiainen Tuksu-tv:n lopettamisesta"

 • "Ex-mieheni syyttää minua puukotuksesta, vaikka tosiasiassa sohaisin häntä hedelmäveitsellä käsivarteen. Tätä episodia ennen hän oli haukkunut minua huoraksi koko edellisen illan, selittänyt kuinka hän olisi toivonut että olisin kuollut malariaan jne. kamalia asioita, mutta oikeudessahan ei tuomita koskaan henkisestä väkivallasta."

 • "Ajattelin jossain vaiheessa, että sehän on ihan hauska ja kevyt kesäkappale, mutta sanat ovat herjaavia minua kohtaan ja tekevät minusta typerän". (tukiainen tehtyään päätöksen ettei aio enää koskaan esittää Lööppijulkkis-kappalettaan"

 • "Tästä lähtien Seiskan blogieni kommentointimahdollisuus jää kokonaan pois. Ihan siitä selkeästä syystä, että sinne on tullut niin paljon asiatonta tekstiä ja kunnianloukkausta, että parempi ettei kukaan voi kommentoida ollenkaan"

 • "Uskon että pettämisen riski kasvaa jos kyseessä on huippurikas henkilö, tai kaunis nainen. Silloin houkutuksia tulee vastaan paljon enemmän ja niihin on paljon helpompaa langeta. Tavallisen näköisten ja tuloisten ihmisten on helpompaa pysyä yhdessä kun ei tule niin paljon viettelyksiä."

 • "Mutta olen jokatapauksessa avolittoa vastaan. Olen myös aborttia vastaan ja pettämistä. Ne eivät ole Jumalan tahto ja ne aiheuttavat ihmiselle vain ongelmia ja mielipahaa. Minä jos kuka tiedän asiasta, sillä olen itse tehnyt niin paljon virheitä. Uskon että kristilliset säännökset suojelevat ihmistä ja voivat pelastaa monelta sydämen särkymiseltä ja ongelmalta tässä elämässä. Jokainen meistä tekee virheitä elämänsä aikana ja mokailee pahastikin. Mutta pitäisi edes pyrkiä Raamatun oppeihin, uskon että elämä olisi silloin helpompaa."

 • "Minusta on todella torkeaa, etta jotkut tuntemattomat ihmiset herjaavat minua nettikommenteissaan "huoraksi" tai "lutkaksi", tietavatko nama ihmiset edes mita kyseiset sanat tarkoittavat Nehan tarkoittavat sita, etta nainen myy seksia rahasta. En ole koskaan sita tehnyt, tanssijana olen kylla tyoskennellyt, mutta showtanssija on ihan eri asia."

Riimisanakirja

tukiainen rimmaa näiden kanssa:

-energiainen, suurienergiainen, runsasenergiainen, vähäenergiainen, karhiainen, jauhiainen, takiainen, nahkiainen, hapsenkakkiainen, hankiainen

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

tukevoitua, tukevuus, tuki, tukiainen, tukialue, tukialus

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Onko johanna tukiainen kaunis ?
Kuka on tukiainen ja miksi häntä vihataan? ennen kun aiot kysyä, en tunne paljonkaan ulkomailmaa ?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Milloin syntyi tukiainen ?
Kuka on johanna tukiainen ?
Vastaa lainaa ilmoita asiaton viesti etusivu yhteydenotto ja palaute ja asiointi on köyhempi kuin m ?


Ehdota määritelmää