toimintaa

Katso myös: keino- , emuloida , vietti , ohjesääntö , kiihottaa

Käännökset

englanti taivutettu muoto

Slangisanakirja

  • itse lajiharjoittelua

Sitaatit

  • "Maailmassa ei ole koskaan saatu aikaan mitään ilman suoraa toimintaa."

  • "On todella valitettavaa, että suomenruotsalaisen hegemonian murtaminen ei näytä onnistuvan ilman suoraa toimintaa. Suomalaisuutta ei tänään enää olisi ilman Suomalaisuuden liittoa, AKS:aa, IKL:ttä, suojeluskuntia ja lottia - Siperiassa olisi joitakin rippeitä. Suora toiminta auttoi poistamaan pakkoruotsin yo-tutkinnosta - yli 40.000 suomenkielisen lukiolaisen joukkovoiman näyttö 16.3.2004."

  • "Mitä pahaa on Putin-nuorissa ja kanssakäymisessä heihin Totta kai tahdomme suositella näiden rehtien nuorien toimia. Sitä paitsi Suomessa on paljon mahdollisuuksia laajentaa "Nashi"-järjestön toimintaa erityisesti pääkaupunkiseudulle. Alustavien tiedustelujen mukaan toiminnan laajentamiseen Suomeen saattaisi olla myös molemminpuolista kiinnostusta. Antifasistit ilmaisevat selveän protestinsa ja rakentavat luottamuksellisia hyviä suhteita itänaapuriimme. Jumala siunatkoon rauhantekijöitä!"

  • "Suomen antifasistinen komitea nimesi Max Jakobsonin Vuoden ihmisvihaajaksi. Olin yhtä mieltä miehen merkittävyydestä Baltian alueen apartheid-politiikan ideologisena rakentajana ja yhteyksien rakentajana Suomen valtakoneistoon. Hänen valintansa oli kiistatta oikea, jos asiaa tarkastelee lyhyellä perspektiivillä. Pidin kuitenkin Martti Ahtisaaren toimintaa vähintään yhtä vaarallisena Suomen turvallisuudelle. Myönnän, että en ole mitenkään syvästi harkitseva kaikissa ajatuksissa Martti Ahtisaaresta, koska koen hänen olemuksensa kaikkineen selittämättömällä tavalla vastenmieliseksi. Minulla on ollut aina vaikeuksia tanakoiden ihmisten kanssa, koska omakuvani kehittyi nuorena juoksijapoikana pikemmin hoikaksi kuin solakaksi."

  • "Draama on toimintaa, joka kohtaa vastuksen. Juokseminen ei ole vielä sitä, mutta seinää päin juokseminen on."

  • "Ei minulle ole käytännössä enää muuta kuin Hjallis Promotion, Marketing Clinic, Sipoonranta, Hanko ja Jokerit. Ei ole järkevää omistaa sellaisia yhtiöitä, joilla ei ole todellista toimintaa ei varsinkaan, kun media kirjoittelee, että Harkimo tekee niillä kovaa tappiota." "

Riimisanakirja

toimintaa rimmaa näiden kanssa:

mallintaa , englannintaa , unkarintaa , toisintaa , kaksintaa , ruotsintaa , soitintaa , nuotintaa

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

toiminta , toiminta-aika , toiminta-ajatus , toiminta-alue , toimintaedellytys , toimintaelokuva

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Kuka valvoo kuntien toimintaa ?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Seuraan kilpailevien yritysten toimintaa ?
Kuka valvoo kuntien toimintaa ?
Uonnetta, yleisiä perusteita ja tieteellistä toimintaa ?
Millaista toimintaa työväen taloissa harrastettiin ?
Reflektoin jakehitän työyhteisön toimintaa muiden kanssa ?
Minkälaista toimintaa lapuanliike käytti saavuttaakseen tavoitteensa ?