radio-ohjauksinen

 1. Esimerkiksi: Radio-ohjauksinen lennokki.

Katso myös: radio-ohjelma, radio-ohjaus, -ohjauksinen, radio, valo-ohjauksinen

Taivutus

yks. nom. radio-ohjauksinen, yks. gen. radio-ohjauksisen, yks. part. radio-ohjauksista, yks. ill. radio-ohjauksiseen, mon. gen. radio-ohjauksisten radio-ohjauksisien, mon. part. radio-ohjauksisia, mon. ill. radio-ohjauksisiin.

Synonyymisanakirja

radio-ohjauksinen

 1. lähettäminen.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

Sitaatit

 • "No niin, sanat, taas soi radio-hellani, Kata. Kari-ipana, kanapiirakat akin alle hoida Riossa. Attanas, niin on."

 • "Oi Dario", soi radio."

 • "Barack Omaba on täytysti..." Jone Nikula Radio Rockin lähetyksessä 21.4.2008"

 • "En pidä itseäni kirjailijana. Olen yleinen mediahuora. Kirjoitan kirjoja, teen radio- ja tv-ohjelmia. Mitä en tekisi rahasta Suostuisi Seiskan toimittajaksi. Minähän olen luksushuora!"

 • "Myönnän pitäväni yllä Peter Pan -maailmaa. Ei Leevi-hahmo ole sama asia kuin Gösta. Ei minun ääntäni kuulla levyillä. Olen vain lossivahti, joka tuo asioita ihmisten kuunneltavaksi. En minä sano laulujen tai radio-ohjelmien lauseita. Ne ovat välähdyksiä ympäröivästä todellisuudesta, jotka vain välitän eteenpäin. Minulla on kyky, jonka annan yhteiseen käyttöön. Ajatukset tulevat muualta. (Soundi 7/1991)"

 • "Ihan yhtä hyvin mä oisin voinut vaikka aseista kieltäytyä, et en mä mikään militaristi oo koskaan ollut. (Radio Mafia, 1991)"

 • "Jollain tapaa mun lapsuuden kaverit oli niin tylsämielisiä pöhköjä. Jos hiekkalaivoja rakennettiin, mä tein aina oman, muut tekivät kimpassa toisen, ja mun oli silti komeampi. Sieltä ehkä juontaa tietty ajatusmalli siitä, että kaikki mitä mä voin tehdä yksin ja itse, mä myös teen. (25.6.1991)"

 • "Naisjutuista: "Ehkä toi alkoholi, jos mäkin viinaa käyttäisin, ja tulisin notkuttuu, ja kaikki olis taputtamassa olalle ja tytöt työntäis tissiä suuhun, kai sitä niinku vois langeta, olla langennut enkeli itsekin, mut ei mulla oo ollu tällasia tilanteita ees missään vaiheessa enkä mä kaipaakaan semmosta."

 • "Hyvät maanmieheni. Olen tyytyväinen voidessani kertoa, että olen allekirjoittanut lain, joka tekee Neuvostoliiton laittomaksi. Aloitamme pommittamaan viiden minuutin kuluttua." "

 • "Se kuulostaa ajatukselta, jota ehkä viljeltiin viime vuosituhannella. "

Riimisanakirja

radio-ohjauksinen rimmaa näiden kanssa:

lihaksinen, vankkalihaksinen, vahvalihaksinen, voimakaslihaksinen, -harjaksinen, kaksinen, anglosaksinen, tervaksinen, kompleksinen, -aineksinen

Lisää riimejä

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mikä on Radio?
Kuka on radio?
Milloin radio keksittiin?
Millloin radio keksittiin?
Mitä tarkoittaa radio?
Koska radio keksittiin?

Läheisiä sanoja

radikalisoida
radikalisoitua
radio
radio-ohjauksinen
radio-ohjaus
radio-ohjelma