perverssi

  1. Sukupuolisesti poikkeava.
    Esimerkiksi: Perverssi mieliteko. Perverssi ihminen.

Katso myös: pervertikko

Taivutus

yks. nom. perverssi, yks. gen. perverssin, yks. part. perverssiä, yks. ill. perverssiin, mon. gen. perverssien, mon. part. perverssejä, mon. ill. perversseihin.

Synonyymisanakirja

perverssi

  1. hirvittävä, kauhea, kauhistuttava, ikävä, synkkä, hirveä, kammottava, karmea, makaaberi, mätä, sairaalloinen, sairas, kaamea, kamala, pervo, järkyttävä.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti perverse
perverted
ghoulish
sick
pervert
ranska pervers
romania pervers
venäjä извращённый (m)

Slangisanakirja

  • pervo: perverssi, yl: haukkumasana

Sitaatit

  • "Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä! Todisteeksi sain valokuvia ja videokuvaa, jotka postitin poliisille ja Hannu Karpolle, lisäksi vein seurakuntamme papille kopiot. Tuollainen irstailu suorastaan häpäisee näiden tyttöjen puhtaan, siveän vartalon. Olen ottanut selville tyttöjen nimet ja osoitteet, ja käyn jokaisen luona henkilkohtaisesti, tai vähintäänkin puhumassa heidän vanhempiensa kanssa. Toivottavasti tästä alkaa ko. tyttöjen eheytyminen kunnon kristityiksi kansalaisiksi."

  • "Irstailija olen kyllä. Olen perverssi. Äitini toivoi minusta teologia, mutta minusta tulikin rivologi."

  • "Neuvostoliitossa ei ollut koskaan naisten sortoa siellä naisten asema oli hyvä, ja naisten nykyisetkin oikeudet Suomessa tai maailmassa ovat paljosta velkaa Neuvostoliitolle. Kuten myös Suomen itsenäisyydestä olemme paljosta velkaa Leninille ja Stalinille."

  • "Oksasen kirja oli alunperin kehno näytelmä, jonka erikoisuus oli kesken näytöstä ulos kävelleiden suuri määrä. Sen ilmeinen esikuva taisi olla Angelika merihädässä. Mutta nyt pelkkä romanttinen roska naisille ei riitä. Siihen on ehdottomasti sotkettava seksuaaliset perversiot mukaan."

Riimisanakirja

perverssi rimmaa näiden kanssa:

terssi

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

peruutusvalo, perversio, perversiteetti, perverssi, perverssiys, pervo

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Mikä on perverssi?
Onko niko perverssi?
Onko akseli perverssi?
Mitä tarkoitta perverssi?
Mitä tarkoittaa perverssi?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mikä on perverssi?
Mitä perverssi on?
Onko anton perverssi?
Minkälainen ihminen on perverssi?