painettu

painettu

adjektiivi

  1. jotakin painomenetelmää käyttäen valmistettu

Katso myös: petiitti, fennica, priima, kinegrammi, painoteksti

Synonyymisanakirja

painettu

  1. puserrettu.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti wedged

Sitaatit

  • "Se, mitä kirjoitettiin 40 vuotta sitten vaikkei ehkä huonompaa kuin moni muu siihen aikaan painettu ja luettu , ei ole enää 40 vuoden jälkeen lukukelpoista. Niin on vain suurien kirjailijoiden teosten laita, jotka jaksavat kestää puoli vuosisataa tai kokonaisen vuosisadan ajan. Lukuisia kirjoja, joita minun nuoruudessani luettiin ihastuksella ja joiden kirjoittajia vielä kunnioitetaan aikalaisten arvostuksen vuoksi, vaikuttavat nyt läpi luettaessa melko heikoilta. Koska sitä, mitä kirjoitin, ei luettu sinä aikana sen ajan tunteiden ja näkemysten pohjalta, miksi ihmeessä antaisin luettavaksi ja arvosteltavaksi toisen ajan näkökulmasta Luetaan hylätään!"

  • "Tämä asia painetaan sitten villasella. Villasella painetaan. Sormien läpi katsotaan tätä sitten. Koirana veräjästä pääsen minä tästä. Veräjästä singahtaa koira. Villasella painettu koira. Sormien läpi näkee sen villasella painetun koiran. Villakoira veräjästä menee. Sen näkee sitten silmällä siitä. Ei nääkään lääkkeet toimi. Kaikki lääkkeet on ihan puhdasta schaissea. JUMALAUTA!!"

  • "Kirjahyllystä löytyy Pääoman kaikki kolme osaa. Vuonna 1975 Neuvostoliitossa painettu laitos, kovaa kamaa. Mutta täytyy myöntää, että en ole sitäkään lukenut."

  • "Tietynlaisen vankeudentilan luonnehtiminen kuvailemalla jotain toista vankeudentilaa on yhtä hyvin puolustettavissa kuin minkä tahansa olemassa olevan todellisuuden kuvaileminen kertomalla sellaisesta, mitä ei ole."

Riimisanakirja

painettu rimmaa näiden kanssa:

kuviopainettu

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

painepesuri, paineside, painesyltty, painesäiliö, painevaikutus, painevalu

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Kirjaan painettu makulatuuri erillisellä musteella ?
Vanhassa Postillassa painettu 1851,etu sivulla, käännetty Juutin kielestä, ?


Ehdota määritelmää