Synonyymisanakirja

pöytäkirja

  1. muistiinpano, pöytäkirjat, rekisteri, luettelo.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti record book
minutes
minute
minute book
ranska procès-verbal (m), acte (m)
kreikka πρακτικά-p, πρωτοκολλώ, καταγράφω, πράξη (f)
unkari emlékeztető
puola protokół (m)-in, notatka (f), akt
venäjä протоко́л (m), ru вести́ протоко́л attention ru 2=was "вести протокол" - assumed sum-of-parts, if an idiom, remove the wikilinks to the individual words. see User:Kephir/gadgets/xte#Translation_fixing, акт (m), докуме́нт (m)
ruotsi protokoll, föra protokoll, protokollföra
saksa protokollieren, aufzeichnen, Akte (f)

Sitaatit

  • "En tiedä, kumpi on kamalampaa, suomenkielisen vähemmistön oikeuksien polkeminen Ruotsissa vai suomenkielisen enemmistön sorto Suomen kouluissa pakkoruotsin muodossa." "

  • "Kysyn, onko pelättävissä, että maailmalla aletaan esittämään vaatimuksia siitä, että ihmisen on saatava avioitua esimerkiksi rakastamansa hauvelin kanssa" "

  • "Elikkä ajattelen näin, että esimerkiksi homo- tai lesbovanhempien lapset kun ovat tuolla koulussa tai näkevät, kuinka vanhemmat joko homovanhemmat rakastelevat tuolla makuuhuoneessa, niin minä luulen, että tämä jättää valtavan syvät haavat lapsen maailmaan ja myöhempään kehitykseen." "

  • "Ehkä en nyt ollut hirveän hämmästynyt siitä maanantaisesta ohjelmasta huomioiden, että kuuluisa pääkaupunkiseudun suurin lehti nimesi minut "vuoden mokaajaksi". Ehkä se nyt ei ollut hirveän suuri hämmästelyn aihe. Toisaalta voin todeta, että minä en usko edelleenkään kansan tuomioistuimeen. Tämän ideologisen perustan olen jo kauan sitten itselleni määritellyt. "

  • "Paras tapa päästä eroon laittomasta maahanmuutosta on toki luoda riittävä määrä väyliä lailliselle maahantulolle." "

  • "Mutta olen sitä mieltä, että lain tarkoitus on todella, kuten on tullut aikaisemmin hyvin esille, että se palvelee kansalaisia ennen kaikkea siinä, että se parantaa politiikan henkeä ja toivottavasti lisää luottamusta siihen. Lakimme ei palvele kansalaisten päämäärää, jos laki lopulta näyttääkin siltä, että se peittää enemmän kuin paljastaa. Onko se tämmöinen bikinilaki, että se antaa vaikutelman puetusta mutta on toisen suuntainen Minusta vaalirahoituslainkin pitää olla sellainen, että tulee aito käsitys siitä, mitä ehdokkaan taustalla on. Sitä varten toivoisin, että valiokunta katsoisi näitä rahoja hyvin tarkkaan varsinkin, kun meillä muutenkin on hirveän vähän tietoja viimevuotisesta vaalirahoituksesta."

Riimisanakirja

pöytäkirja rimmaa näiden kanssa:

suklaa-, valkea-, mega-, giga-, haja-, laaka-, raaka-, taka-, deka-, seka-

Lisää riimejä

Ehdota määritelmää