näkyvillä

verbi

  1. , , , , näköpiirissä, näkömatkan päässä, näkösällä, nähtävissä, nähtävillä, esillä.
    Esimerkiksi: Maata näkyvissä! Ketään ei ollut näkyvissä, näkyvillä. Sain viimein pakenijan näkyviini. Vene häipyi näkyvistä. Metsän takaa tuli näkyviin talo. Panna, jättää jotakin näkyviin, näkyville. Pysytteli poissa muiden näkyvistä, näkyviltä.

Katso myös: näkösällä, näkösälle, näkösältä, nähtäviin, nähtävillä

Käännökset

Sitaatit

  • "Jos juuri loit tämän nimisen artikkelin, se ei ole ehkä vielä näkyvillä tietokannan päivittymisen hitauden vuoksi. Odota."

  • "Tulin Jaakolan surullisen kirjoituksen jälkeen sunnuntai-iltana Helsinkiin. Olin ollut yli viikon erossa pienestä pojastani työn tähden. Poika oli viritellyt täydellisen sotatantereen leikkikaluistaan.Jokainen lelu oli niin huolellisesti asetettu, että minun piti ottaa siitä oikein kuva. Kysyin, missä viholliset ovat. - Kuka on vihollinen Ei ollut vihollisia näkyvillä, mutta muutamalla sotilaalla oli Venäjän lippu. Poikani näytti ylpeänä tuota lippua. Kertoi, ettei ole laittanut vihollisia näkyviin. Edelleen Igor-poika kertoi, että nämä taistelevat fasisteja vastaan."

  • "Olisi pitänyt nojata umpivennamolaiseen ajatteluun ja tukea sitä sokeasti niin, että vain hän itse on näkyvillä ja kenttä ei ole mitään. Soinilla on slogan tämä on mun puolue ja se näkyy kaikessa." "

Riimisanakirja

näkyvillä rimmaa näiden kanssa:

hevillä, selvillä, lähettyvillä, ylettyvillä, nähtävillä

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

näkymätön, näkyviin, näkyville, näkyvillä, näkyviltä, näkyvissä

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Kookkaat fragmenit näkyvillä ?


Ehdota määritelmää