luonnonläheinen

Käännökset

Sitaatit

  • "Onko nyt viimeinenkin puu jätettävä pystyyn mätänemään, niin että kaikki metsämme rämettyvät läpipääsemättömiksi ryteiköiksi, joita kauniisti kutsutaan luonnontilaisiksi aarniometsiksi. Ja kaikki tämä vain sen takia, että jokainen tupajumi ja torakka saisi viettää monimuotoista ja onnellista elämää. Me suomalaiset olemme luonnonläheinen kansa, mutta miksi suojelisimme leivän suustamme."

  • "Olen havainnut, että julkisuuteen syötetään totuutena ideologiaa, jonka mukaan ilmastonmuutoksen nimissä luonnonläheinen pientaloasuminen, väljä kaavoitus ja yksityisauton käyttö olisivat suurimmat esteet Suomen tiellä ilmastonmuutoksen mallimaaksi. Tämä ideologia on vailla pohjaa ja suoraan sanottuna täyttä puppua." Matti Vanhasen puhe Espoon Dipolissa Tulevaisuuden lyhyt historia -seminaarissa kunta-alan vaikuttajille 26.8.2008. (lähde: Valtioneuvoston kotisivut, 26.8.2008)"

Riimisanakirja

luonnonläheinen rimmaa näiden kanssa:

-aiheinen , kukka-aiheinen , vasta-aiheinen , uskonnollisaiheinen , raamatullisaiheinen , rakkausaiheinen , taruaiheinen , -vaiheinen , kolmivaiheinen , monivaiheinen

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

luonnonlapsi , luonnonlyriikka , luonnonlyyrikko , luonnonläheinen , luonnonlääke , luonnonlääkintä

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mikä on luonnonläheinen ?
Mitä tarkoittaa luonnonläheinen ?

Keskustelu