Tärkeimmät lähteet

Tekijänoikeustiedot:

Pyrimme jatkuvasti tekemään SuomiSanakirja.fi:stä parhaan sanakirjan verkossa. Käytämme useita lähteitä sivustollamme ja iso osa tästä sisällöstä on tarkastettu toimittajillamme.

Sisältöä ei saa kopioida tai uudelleenlevittää ilman kirjallista lupaa SuomiSanakirja.fi:ltä, lukuunottamatta yksittäistä hakutulosta käyttäjän omassa organisaatiossa ja/tai hakutulos on tallennettu väliaikaisesti sähköiseen muotoon muokkausta tai muotoilua tai osittaista tulostusta varten yksittäistä käyttöä varten.

Osa artikkeleista, mukaan lukien sisältö Wikipediasta on lisensoitu GNU Free Documentation lisenssillä. Katso tekijänoikeustiedot hakutulossivun lopussa saadaksesi lisätietoa.

Automaattisten robottien (spiderit, crawlerit) käyttö muuhun kuin hakujen indeksointiin on kielletty.
SuomiSanakirja.fi sivistyssanakirja v1 © 2024 SuomiSanakirja.fi.Synonyymit.fi synonyymikokoelma v1 © 2024 Synonyymit.fi.Slangisanakirja © 2010 Slangi.net.Joukahainen sanastotietokanta (http://joukahainen.puimula.org) - lisensoitu GPL-lisenssillä.Wikipedia® & Wiktionary - lisensoitu käyttöehdoilla GNU Free Documentation License (GFDL).Selaa sanakirjaa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö #