lähtökohtaisesti

Katso myös: prima facie

Synonyymisanakirja

lähtökohtaisesti

  1. fundamentaalisesti, alustavasti, alun perin.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti as a rule
in principle
in theory
per se, basically
ranska en soi, per se
saksa per se, an sich
kreikka ως έχει, καθεαυτού, εξ' ορισμού
italia di per se
venäjä сам по себе́ (m)
ruotsi i sig, per se

Sitaatit

  • "Se käsittämätön tyhjänpäiväisyys, masentava mitättömyys ja sairaalloinen haluttomuus itsestä huolehtimiseen ja rikkoutuneet perhe- ja sukusuhteet, jotka leimaavat suomalaisuutta kattavasti, ei ole koti, jonka mukaisesti haluamme poikaamme lähtökohtaisesti kasvattaa. Hän on ensisijaisesti venäläinen, vaikka perheemme asuukin Suomessa. Suomen kansalaisuus on laillinen tekninen termi joissakin rekistereissä, mutta de-russofikaatiota tukeva depressiivinen nihilismi arvoton tyhjyys ja jopa ihmisen luotuisuuden kieltäminen eivät ole perheemme arvoja."

  • "Seksuaalikäännyttäminen on loistavaa. Vanha vitsi kuuluu, että jokainen nainen tarvitsee vain pienen sysäyksen oikeaan suuntaan. 1990-luvulla jenkkiaktivistien tunnuslause oli 10 % is not enough, recruit recruit recruit!. Nuoret ovat lähtökohtaisesti perverssejä ja kokeilunhaluisia. Kasvatusoppaiden mukaan 13-vuotiaana monet tytöt ovat kiinnostuneita omasta sukupuolestaan, mutta ei hätää, se menee kyllä ohi. Eikä mene, ei ainakaan itsestään. Tarvitaan hirveä määrä heteromuottiin tunkemista, ehdollistamista ja yhteiskunnan painetta, jotta tuloksena on aikuinen hetero. Käännytystä homoseksuaalisuuteen voi ja kannattaa ehdottomasti harrastaa. Parhaiten se sujuu käytännön harjoituksilla."

Riimisanakirja

lähtökohtaisesti rimmaa näiden kanssa:

vihaisesti, alhaisesti, kuuliaisesti, hunajaisesti, ahdasrajaisesti, -pohjaisesti, perinpohjaisesti, ensisijaisesti, toissijaisesti, hiljaisesti

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

lähtöjärjestys, lähtökieli, lähtökiire, lähtökohta, lähtökoroke, lähtökuopat

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Mitä tarkoittaa lähtökohtaisesti ?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mitä tarkoittaa lähtökohtaisesti ?

Keskustelu