kulttuuritoimittaja

  1. Esimerkiksi: Lehden kulttuuritoimittaja.

Taivutus

yks. nom. kulttuuritoimittaja, yks. gen. kulttuuritoimittajan, yks. part. kulttuuritoimittajaa, yks. ill. kulttuuritoimittajaan, monikossa: mon. gen. kulttuuritoimittajien kulttuuritoimittajain, monikossa: mon. part. kulttuuritoimittajia, monikossa: mon. ill. kulttuuritoimittajiin.

Käännökset

Sitaatit

  • "Hesarin kulttuuritoimittaja Kirsikka Moring naureskeli Venäjän pyrkimyksille saada historian vääristelijät kuriin uuden historiakomission avulla. Moring ei artikkelissaan Venäjä opettaa naapureilleen historiaa vielä ymmärtänyt sitä, että hyväksytyllä asetuksella Moringin tapaiset toimittajat lähtevät linnaan. Luvassa on maksimissaan viisi vuotta vankilaa---Kun Kirsikka Moring kirjoittaa, että Venäjä haluaa estää häntä kirjoittamasta Viron miehityksestä ja pakottaa hänet valehtelemaan, Moring on natsimoodissa. Hän haluaa laillistaa maailmalle 1,8 miljoonan ihmisen poliittisten ja kansalaisoikeuksien riiston. Hän haluaa puolustaa Baltian apartheidia. Hän piilottaa oman rasistisen maailmansa syyttämällä Venäjää hänen sanavapautensa rajoittamisesta. Uusi laki on vain Venäjän varoitus näille toimittajille. He syyllistyvät kiihotukseen kansanryhmää vastaan. Yhtenä päivänä he lähtevät linnaan."

Riimisanakirja

kulttuuritoimittaja rimmaa näiden kanssa:

ruoanlaittaja, naittaja, taittaja, koodittaja, valittaja, surunvalittaja, toimittaja, eduskuntatoimittaja, freelancetoimittaja, tiedetoimittaja

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

kulttuurisokki, kulttuuritapahtuma, kulttuuritaso, kulttuuritoimittaja, kulttuuritoimitus, kulttuuriturismi


Ehdota määritelmää

Keskustelu