korvissa

verbi

  1. = korvilla

Katso myös: korvilla, korville, keinopää, killutin, korvatulppa

Käännökset

englanti taivutettu muoto

Slangisanakirja

  • morgoonit skulaa: korvissa soi

Sitaatit

  • "Bloginsa kommenttiosassa: "Useissa palstojen kommenteissa on vedottu Halla-Ahon kannanottoihin. Jotta kannaotoista saisi totuudenmukaisen kuvan, on muisteltava aikoja, jolloin Halla-Aho pyöri sivarina korvikset korvissa vihreän humaania maailmankatsomusta ylistäen ja nyrpistäen nenäänsä minun ja Aittoniemen Sulon kriittisille lausunnoille maahamme rantautuvista somaleista."

  • "Ja jos sitä unihiekkaa vielä silmissä on - tai korvissa - ei ole kauaa." (Saksa hetki sitten tasoittanut Ruotsia vastaan)"

  • "Jossain baarikeskustelussa parin muijan kanssa tuli taas kerran esille suomalaisen naisen asenne. Ne valittivat, että 'te se suomalaiset miehet ette tajua tärkeintä: italialainen mies osaa aina käyttäytyä ja tietää mitä nainen haluaa'. Mä olin että no miksi helvetissä tänne ei sitten saada lisää thai-tyttöjä, koska ne on just sellasia kun suomalainen mies haluaa. Hankitaan perkele kaksi miljoonaa thai-tyttöä, joiden pitää kävellä ilman pikkupöksyjä ja ne saa vetää porttariin aina varville kun tekee mieli. Ne naiset suuttuivat ihan saatanasti. Mä perustelin, että ihan samanlaiselta teidän teksti kuulostaa suomalaisten miesten korvissa. En mä tietenkään itse ajattele asioista tuolla tavalla, mutta se oli vaan karkea esimerkki; naisten jutut tuntuu miehistä aivan yhtä loukkaavilta. (Rumba 14/1993)"

  • "Onks tolla sun muijallas kuulossa vikaa ku mä just sanoin että en jää kahville."

Riimisanakirja

korvissa rimmaa näiden kanssa:

saatavissa, kuuluvissa, ulottuvissa

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

korville, korvinkuultava, korvis, korvissa, korvo, korvus


Ehdota määritelmää