kannalta

verbi

 1. , Katso: kanta

Katso myös: emigrantti , strateginen , vitaalitoiminto , moraalisesti , matkailullisesti

Synonyymisanakirja

kannalta

 1. suhteessa, osalta, siltä osin.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti taivutettu muoto

Sitaatit

 • "Hieno veto johon tulee paha kierre. Paha kierre siis maalivahdin kannalta. Zendenin ja Hollannin kohdalta tietysti kierre on mitä mainioin siinä tilanteessa."

 • "Uskon kongressin toimivan oikein maan kannalta ja hyväksyvän lain. Talous on kaikkien ongelma. Kylpyammeen toisessa päässä ei voi olla kylmää ja toisessa päässä kuumaa vettä." "

 • "Nainen on niinkuin kauppa. On pieniä kauppoja ja suuria kauppoja. Täydellinen nainen on kuin Tauno Muikun Monoliitti. Sinne on tosin pitkä matka, mutta siellä on kaikkea. Sitten on pieniä kauppoja, sympaattisia kauppoja. Ne sijaitsevat lähmpänä, mutta valikoima on suppeampi. Yhdestä saa läheisyystä, toisesta saa älykästä keskustelua ja kolmannesta saa seksiä.. ja juustoa. Ihania juustokauppoja on. On ekologiseltakin kannalta huono asia, jos ajat joka viikonloppu satoja kilometrejä paikkaan, josta saa kaikkea, kun on kaikkea niin lähellä ihan erikseen julkisten kulkuyhteyksien päässä. Pariisissakin on kivoja pikkukauppoja, eikä supermarketteja. Ja pariisilaisilla miehillä on kivasti useita naisia, hyvin sympaattisesti."

 • "(Routalemmelle) Rikoksen kannalta jännää. Ei mitään tämmöistä sun kahvinkeitto huttuu. Jännä, jännä, kaikki jännä, jännää. -Helga"

 • "Kukaan taiteilija ei halua todistaa mitään. Jopa todelliset asiat voidaan todistaa. Taiteilijalla ei ole ikinä eettisiä myötätuntoja. Taiteilijan eettinen myötätunto on anteeksiantamatonta tyylin teeskentelyä. Taiteilija ei ole ikinä sairaalloinen. Hän voi ilmaista kaikkea. Ajatus ja kieli ovat taiteilijalle taiteen instrumentteja. Pahe ja hyve ovat taiteilijalle taiteen materiaaleja. Muodon kannalta katsoen, muusikon taide on kaikkien taiteiden esikuva. Tunteen kannalta katsoen, näyttelijän ammatti on esikuva. Mielipiteen kirjavuus taideteoksesta osoittaa että teos on uusi, monimutkainen ja eloisa. Kun kriitikot ovat eri mieltä, taiteilija on sovussa itsensä kanssa. Kaikki taide on samalla pintaa ja vertauskuvaa. Ne jotka menevät pinnan alle tekevät niin omalla vastuullaan. Ne jotka lukevat vertauskuvaa tekevät niin omalla vastuullaan. Taide kuvastaa katsojaa eikä elämää."

 • "Minä, Jussi Halla-aho, täten kovaäänisesti todistan pyrkiväni tekemään juuri sitä, minkä sinä Mikko Puumalainen haluat kieltää. Minä nimenomaisesti yritän ja haluan synnyttää, ylläpitää ja lisätä maahanmuuttovastaisia asenteita. Minä vastustan maahanmuuttoa ja toivon kasvavan osan suomalaisista vastustavan sitä. Tämä johtuu siitä, että Suomessa ja muualla Euroopassa vallitseva, lähtökohdiltaan humanitaarinen maahanmuuttopolitiikka on vastaanottavien yhteiskuntien kannalta vahingollista. Se on vahingollista, koska suurin osa reaalisesti olemassaolevista maahanmuuttajista kuluttaa vastaanottavan yhteiskunnan resursseja eikä lisää niitä. Se on vahingollista, koska reaalisesti olemassaolevat maahanmuuttajat tekevät suhteessa lukumääräänsä hirvittävän paljon enemmän rikoksia kuin kantaväestö. Se on vahingollista, koska reaalisesti olemassaolevat maahanmuuttajat tuovat mukanaan arvoja ja käsityksiä, jotka eivät mitenkään ole yhteensovitettavissa tasa-arvoisen, sekulaarin, länsimaisen oikeusvaltion kanssa." "

 • "-- se, mihin seksuaalivähemmistöliike pyrkii, ei ole tasa-arvo vaan seksuaalinen vapaus, jonka vallitessa yksilöt voivat toteuttaa itseään haluamallaan tavalla. Liberalistiselta kannalta puhutaankin mieluummin seksuaalisesta vapautusliikkeestä kuin seksuaalisesta tasavertaisuudesta."

 • "Totta kai koulujen kannalta olennaista on nimenomaan se, että on ensinnäkin oppilaita ja että on opettaja. Se tarjoaa hyvät lähtökohdat opetukselle."

 • "Jäsenyysneuvottelujen kannalta Turkilta tulee odottaa konkreettisia toimenpiteitä, jotka osoittaisivat sen ymmärtävän ja tunnustavan eurooppalaisen kulttuuriperinnön arvon myös Turkin maaperällä." "

 • "Vaikka näkökulmani on maailmanlaajuinen ja oma havaintoalueeni Euroopan laajuinen, niin lähinnä sydäntäni on ymmärrettävästi kotimaa. Ja onnellinen sattuma on, onnellinen maailmanselityksen kannalta, että juuri tämä maa on paras esimerkki, tuhoavan kehityksen paras koealue maailmassa."

Riimisanakirja

kannalta rimmaa näiden kanssa:

hyökkäyskannalta , ennalta , rinnalta

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

kannalla , kannalle , kannallinen , kannalta , kannanilmaisu , kannanilmaus

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Ovatko ne myös muiden värien kannalta ?
Mistä tulee esim. lentokoneessa käytetyn ns. mustan laatikon nimi? mustan laatikon väri on oranss ?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mikä on jonkin kannalta ?
Mihin sanaluokkaan kuuluu sana kannalta ?
Miksi empatia on tärkeää moraalin kannalta ?
Kaikki järven eläimet eliöyhteisön kannalta ?
Miksi lauantaiseura oli tärkeä suomen heräämisen kannalta ?
Miksi filosofian synty oli tärkeä tieteen kehityksen kannalta ?
Mitkä kaksi ilmakehän kaasua ovat elämän kannalta tärkeitä ?
Mitkä ovat psyykkisen toiminnan ymmärtämisen kannalta keskeisimmät hermoston toiminnan ja muotou ?