johdossa

Katso myös: johto , kuvernööri , establishment , etunenässä , henkilövaihdos

Synonyymisanakirja

johdossa

  1. johtaa.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti in the lead

Sitaatit

  • "Jaaa, Hoopeekoo on johdossa kolme kaksi, tässä HPK:lla on tarpeeksi pisteitä muutenkin, piruako ne menee johtamaan joka paikkaan"

  • "Viime aikoina lukemani venäläiset Solsenitsyn-arviot kertovat ihan muuta: elämäkertansa väärentänyt ahne huijari, joka monopolisoi Gulag-leirihelvetin itselleen eli petti kansan. Parjasi Neuvostoliittoa ammattimaisesti lännen lukuun kunnes heitettiin ulos maasta. Onnistui luomaan länsimaihin kokonaisen itseään seuraavan roskajoukon, Solsenitsynin lapset, johdossa ranskalainen B. H. Levy ja Glucksman, joka edelleen kuluttaa aikansa Venäjän parjaamiseen."

  • "Maailmassa ei ole mitään niin helppoa puuhaa kuin myydä nuorta naista. Sofi Oksanen myy itsekin mielellään itseään. Hän on haluttua tavaraa suomalaisessa mediassa. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että nuoret naiset myyvät itseänsä miehille, mutta että fasismille se herättää moraalista paheksuntaa. Sohvin pahimmat parittajat tuntuvat nyt olevan Kansallisteatterin tuleva johtaja Mika Myllyaho ja WSOY:n kustannuspäällikkö Harri Haanpää. Mika Myllyaho nousi Sohvin reittä pitkin Kansallisteatterin johtoon. Hänen tulisi selkeästi sanoutua irti siitä, että hänen maailmassaan natsit ovat sankareita. Suomen Kansallisteatterin johdossa ei voi olla natsi. Hän voi aina puolustautua sillä, ettei hän tiennyt Viron historiasta riittävästi. Harri Haanpää on puolestaan saanut suojatistaan Sohvista myyntitykin Suomessa ja maailmalle. Tällä teoksella Suomesta tulee fasismin tuottajamaa Euroopassa. Se ei voi olla suomalaisen kirjallisuuden viesti maailmalle. Jos kotona natseillaankin, maailmalla pitäisi ymmärtää käyttäytyä sivistyneesti."

  • "Viimeisen kymmenen kierroksen aikana en olisi halunnut kilpailun loppuvan. Yleensä johdossa kierrokset tuntuvat varmaankin kestävän ikuisuuden, mutta itse nautin joka hetkestä matkalla ensimmäiseen voittooni."

Riimisanakirja

johdossa rimmaa näiden kanssa:

laossa , paossa , puolitangossa , puolivahingossa , liossa , epähuomiossa , ojossa , sojossa , lukossa , takalukossa

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

johdonmukaisesti , johdonmukaistaa , johdonmukaisuus , johdos , johdosta , johdottaa