ilkosen alastiEhdota määritelmää

Hait useita sanoja sisältävällä fraasilla. Kokeile hakea sanoja erikseen:

Katso myös: alasti, ilkosen, ilki, apposen, ilkosilleen

Synonyymisanakirja

ilkosen alasti

 1. alasti, munasillaan oleva, munasillaan, naku, ilkosen alasti oleva, kelteisillään oleva, kelteisillään, ilkosillaan oleva, ilkosillaan, ilkialasti, ilkialaston.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Esimerkit

 • "Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä! Todisteeksi sain valokuvia ja videokuvaa, jotka postitin poliisille ja Hannu Karpolle, lisäksi vein seurakuntamme papille kopiot. Tuollainen irstailu suorastaan häpäisee näiden tyttöjen puhtaan, siveän vartalon. Olen ottanut selville tyttöjen nimet ja osoitteet, ja käyn jokaisen luona henkilkohtaisesti, tai vähintäänkin puhumassa heidän vanhempiensa kanssa. Toivottavasti tästä alkaa ko. tyttöjen eheytyminen kunnon kristityiksi kansalaisiksi."

 • "(Seinälle heijastetusta diakuvasta) Tässä on minun vaimoni alasti Kanarialla. Kuvaa ei voida pitää rivona, sillä me emme ole enää puheväleissä. Emme mitään puhu sen jälkeen, kun... nudena oli siellä..."

 • "Väärät diat aina minulla. Ja aina on tilalla vaimon ja minun intiimejä lomadioja. Joka kerta. Ikinä ei onnistu tämä diaesitys! Siinäkin on vaimo alasti. Ja siinä. Ja tuossa minä ja vaimo alasti. Ja siinä. Kohta tulee oikeat diat! Katsotte muualle silläaikaa! Noin!. Siinä on apulaiskaupunginjohtaja Jorma Hyvärinen!"

 • "Ettekä ajattele vaimoani alasti. (Pöysti: No siitä ei ole pelkoa). Himoitsette häntä kuitenkin, salaa, salaisissa haaveissanne hänen lemmen puutarhassaan peuhaatte, lemmen omenaa maistelette. Pois sieltä puutarhasta, se on minun puutarha! Minun omenat, minun omenat jätätte rauhaan, niistä tehdään hilloa syksyllä ja paahtoleivän päälle oikein paksusti laitetaan."

 • "Seppänen! (Neponen: Mikkonen.) Mikkonen! Mies riehuu kotonaan, rikkoo omia tavaroitaan. Eiks toi oo vähän jo yheksäkytluvun alkua, jotain lamafiilistelyä Eiks sua hävetä yhtään Ajattele sun lapsiasi. Ajattele sun äitiäsi. Nyt taas lapsia. Äitiä. Lapsia. Nyt mieti jotain herkkää biisiä. Nyt mieti abstrakteja kuvioita ja hämmenny. Laita se kirves pois. Nyt mieti vastaleikatun ruohon tuoksua. Nuoruus ja ensimmäiset tissit. Nyt saa jo murtua. Mieti itseäsi juoksemassa alasti jossain preerialla. Nyt mieti kaikkia näitä asioita yhtä aikaa. Aika sekalaista, eikö Sitten alat kävellä ulos."

 • "Kari Taalasmaa|Kari: Avaa oven "Onks tää sun joku uus pervo harrastus, vai minkä takia sä täällä oikein alasti pompit."

 • "Uma Thurmanin kerrottua Conanille syövänsä alasti "Koetin sitä kerran, mutta minut heitettiin ulos Denny'sistä."

 • "Kun Bart rullalautailee alasti Ralphin ohi: "I like men now." (Tykkäänkin pojista.)"

 • "Yritys voi vaatia työntekijäänsä vaikka riisumaan alasti, kun tämä lähtee työpaikalta. (Lindén kommentoi kuinka tärkeää on suojata yrityksen liikesalaisuuksia)"

 • "Kuvailin, väritin, kärjistin, yritin olla huumoripitoinen. (Lindénin meriselitys näkemyksestään, että työnantajalla on oikeus riisuttaa työntekijä alasti, HS:n verkkolehti, 12.2.2009)"

Riimisanakirja

ilkosen alasti rimmaa näiden kanssa:

alasti, ilkialasti, pohjalasti, tukalasti, kamalasti, tavaralasti, katalasti, kavalasti, salakavalasti, laivalasti

Lisää riimejä

Ehdota määritelmää