humanitaarinen

  1. Ihmisystävällinen, hyväntekeväisyys-

Katso myös: humanitäärinen

Synonyymisanakirja

humanitaarinen

  1. ihmiskeskeinen, ihmisystävällinen, humanitäärinen, ihmisrakas.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti humanitarian, humanist
ranska humanitaire, humanitariste (m) (f)
saksa humanitär
kreikka ανθρωπιστικός
romania umanitar (m)
venäjä гуманита́рный, qualifier humane гума́нный
ruotsi humanitär

Sitaatit

  • "Kun on myönnetty se tosiasia, että humanitaarinen maahanmuutto ei ole Suomelle rikkaus vaan rasite, on siirryttävä pohtimaan sitä, miten suuri rasite se saa olla. Kuinka paljon rahaa humanitaariseen maahanmuuttoon voidaan käyttää, ja mistä muusta tämä raha ollaan valmiita ottamaan pois Miten aiotaan ratkaista kunnalliset rahoitusongelmat, kun lisääntyvä gettoutuminen, koulujen rauhattomuus ja katurikollisuus ajavat vähitellen työssäkäyvän väestön pois Turun ja Helsingin kaltaisista maahanmuuttajakeskittymistä (Scriptassa 31. lokakuuta 2008)"

  • "humanitaarinen maahanmuutto on kustannustehokkuudeltaan huonoin mahdollinen tapa vähentää maailman kärsimystä. Suurin osa maailman pakolaisista jää joka tapauksessa konfliktialueiden läheisyyteen pakolaisleireille, kurjiin oloihin. Summalla, joka kulutetaan yhden elintasosiirtolaisen ylläpitämiseen arktisella alueella, voidaan auttaa moninkertaista joukkoa paikan päällä. Suomen on yhteistyössä muiden teollisuusmaiden kanssa pyrittävä edistämään kollektiivisesti rahoitettujen ja kansainvälisesti valvottujen pakolaiskeskusten luomista konfliktialueille. (Scriptassa 8. joulukuuta 2008)"

  • "Minä, Jussi Halla-aho, täten kovaäänisesti todistan pyrkiväni tekemään juuri sitä, minkä sinä Mikko Puumalainen haluat kieltää. Minä nimenomaisesti yritän ja haluan synnyttää, ylläpitää ja lisätä maahanmuuttovastaisia asenteita. Minä vastustan maahanmuuttoa ja toivon kasvavan osan suomalaisista vastustavan sitä. Tämä johtuu siitä, että Suomessa ja muualla Euroopassa vallitseva, lähtökohdiltaan humanitaarinen maahanmuuttopolitiikka on vastaanottavien yhteiskuntien kannalta vahingollista. Se on vahingollista, koska suurin osa reaalisesti olemassaolevista maahanmuuttajista kuluttaa vastaanottavan yhteiskunnan resursseja eikä lisää niitä. Se on vahingollista, koska reaalisesti olemassaolevat maahanmuuttajat tekevät suhteessa lukumääräänsä hirvittävän paljon enemmän rikoksia kuin kantaväestö. Se on vahingollista, koska reaalisesti olemassaolevat maahanmuuttajat tuovat mukanaan arvoja ja käsityksiä, jotka eivät mitenkään ole yhteensovitettavissa tasa-arvoisen, sekulaarin, länsimaisen oikeusvaltion kanssa." "

Riimisanakirja

humanitaarinen rimmaa näiden kanssa:

barbaarinen, solidaarinen, lapidaarinen, legendaarinen, kalendaarinen, sekundaarinen, termonukleaarinen, lineaarinen, -kaarinen, holvikaarinen

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

humanisoitua
humanisti
humanistinen
humanitaarinen
humanitäärinen
humanoidi