comment

comment

englanti

 1. kommentti, lausahdus

 2. ohjelmointi|k=en kommentti

Liittyvät sanat: commenter

Synonyymisanakirja

comment

 1. lipsautus, kohteliaisuus, lausunto, kommentaari, arvostelu, selitys, Midrash, Midraš, muistiinpano, merkintä, huomautus, kommentti, palaute.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti

kommentaari, selitys

huomautus, kommentti A spoken remark.

(ux)

(RQ:Chmbrs YngrSt)
“A tight little craft,” was Austin’s invariable comment on the matron; and she looked it, always trim and trig and smooth of surface like a converted yacht cleared for action.
puhekieltä A remark in source code which does not affect the behavior of the program.
puhekieltä To remark.
(RQ:Frgsn Zlnstn)
“My Continental prominence is improving,” I commented dryly. ¶ Von Lindowe cut at a furze bush with his silver-mounted rattan. ¶ “Quite so,” he said as dryly, his hand at his mustache. “I may say if your intentions were known your life would not be worth a curse.”
(RQ:EHough PrqsPrc)
"A fine man, that Dunwody, yonder," commented the young captain, as they parted, and as he turned to his prisoner. "We'll see him on in Washington some day. He is strengthening his forces now against Mr. Benton out there.(nb..)."
(quote-journal), ABC News|title=Analysis: Top film choices|work=NPR_Saturday|passage=I think Mamet always comments that commerce really comes down to just a confidence game
(quote-journal)
puhekieltä To make remarks or notes.
puhekieltä To comment or remark on.

(rfquotek)

puhekieltä To insert comments into (source code).
puhekieltä To comment out (code); to disable by converting into a comment.
how

Comment te sens-tu ? - How do you feel?

how (gloss)
puhekieltä how (gloss)
(alternative form of)
puhekieltä (l), remark

Sitaatit

 • "Suvaitsemattomuuden määrä on aina vakio."

 • "Kuuntelin aikanaan pyörän selässä EU-parlamentin keskustelua w:Euro|euron käyttöönotosta. Äänessä oli Esko Seppänen. Sitten jouduin katveeseen ja mäen päällä Esko Seppänen jatkoi taas paasaustaan erilaisia suurpääoman salaliittoja vastaan. Ihmettelin vain, miksi Seppäsen puhe tulee simultaanitulkin kautta. Ei se ollutkaan Seppänen. Puhuja oli vaihtunut Le Peniksi, mutta tekstistä eroa ei huomannut." "

 • "Totta kai Susiluoto on Suomen suurin russofobi, koska Suomessa jokainen Venäjän "asiantuntija" on automaattisesti rasisti ja russofobi, mutta tapauksessa häntä ei hyväksyttäisi "asiantuntijaksi"."

 • "Kiitos Viro jos yhtäkkiä päätät antaa kaikille sorretuille "kansalaisuuden". Mutta yllätys on oleva suuri, sillä kukaan ei ota sitä vastaan. Vaikka se tarjottaisiin kultalautasella."

 • "En erityisemmin vihaa Stubbia, mutta kun huomasin hänet oikeusvaltion, Suomen ja Venäjän hyvien suhteiden ja kansainvälisten sopimusten suurimmaksi viholliseksi, on tietysti tarpeen keskustella siitä, kenen mandaatilla hän luulee olevansa ulkoministeri."

 • "Näillä naistoimittajamurhilla on tarkka ajoitus. Olen syyttänyt Suomen Journalistilehdessä näistä Venäjän toimittajamurhista länsimedian ymmärtämättömyyttä. Venäläisillä ei juurikaan ole mitään käsitystä, ketä nämä tapetut ihmisoikeustaistelijat ovat. Heille ne ovat yhtä tärkeitä kuin suomalaisille on pakkoruotsin vastustajat. Siis ei mitään merkitystä. Sen sijaan länsimediassa näillä Venäjän ihmisoikeustaistelijoilla osataan hehkuttaa. Joku taho käyttää ttä tietoa hyväkseen. Perimmäisenä tarkoituksena on Venäjän mustamaalaaminen ja siinä onnistutaan hyvin."

 • "On harvinaista herkkua olla näin kovatasoisilla asiajutuilla näinkin luettu!"

 • "Tsuhna ja minä eroamme siinä, että tsuhna katsoo maailmaa suomalais-fasistisesta maailmankuvasta käsin, minä ja safkalaiset sen ulkopuolelta."

 • "Simon "jumalan" mukaan venäläinen äiti on pelkkä venäläisvalmisteinen keinokohtu, jonka hedelmä jalostuu suomalaissiittiön ansiosta ihmiseksi, minkä jälkeen venäläisvalmisteisella keinokohdulla ei ole mitään arvoa. Minun Jumalani on erilainen."

 • "Niimpa kiitokseksi Tshetsheniassa lähes 100 % väestä antoi äänensä Venäjän yhtenäisyydelle, joka ei suosi uusfasistista tai muutakaan epädemokraattista ja väkivaltaista asennoitumista."

Riimisanakirja

comment rimmaa näiden kanssa:

management, understatement, establishment

Lisää riimejä

Ehdota määritelmää