call centerEhdota määritelmää

Hait useita sanoja sisältävällä fraasilla. Kokeile hakea sanoja erikseen:

Katso myös: contact center

Synonyymisanakirja

call center

  1. puhelinkeskus, keskus.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

englanti

puhelinkeskus A business location from and/or to which many calls are placed: a place which people can place calls to for such things as customer service, to place an order, etc; and/or a place from which large numbers of telemarketing calls are placed.

Esimerkit

  • "My name is Forrest, Forrest Gump. People call me Forrest Gump."

  • "Pyhä Jumala, kiitämme sinua Tetenian tasavallasta. Siunaa presidentti Ramzan Kadyrovia, pääministeri Odes Baisultanovia ja koko maan hallitusta. Anna päättäjillä vastuuntuntoa, niin että he edistävät oikeudenmukaisuutta. Varjele Tetenian tasavaltaa ja koko Kaukasian aluetta, sen asukkaita ja päättäjiä sodalta, terrorismilta ja onnettomuuksilta. Rukoilemme menestystä ja siunausta laillisen esivallan, poliisin, armeijan ja turvallisuuspalvelun puolesta, jotta rauha, oikeudenmukaisuus ja vapaus voittavat. Siunaa Tetenian kansan johtajia. Varjele niin meitä suomalaisia kuin myös Kaukasian väestöä Venäjä-vihamieliseltä tiedottamiselta, uutisoinnilta, anarkismilta ja suoranaiselta terrorismilta. Kiitämme, että Suomessakin on esivalta: pyydämme, että tämä esivalta ei tukisi terroristeja eikä virittäisi ulkopuolisissa ihmisissä yhteydenotoillaan epäluuloa niitä vastaan, jotka vastustavat Kaukasian terroristeja ja heidän tukijoitaan. Pyhä Jumala, käännymme puoleesi, koska virkavaltamme on niin saamaton: sulje pyhää voimaasi käyttäen terrorismia mainostava Kavkaz Center sivusto, saata Dokku Umarov tuomiolle sekä saata rangaistuksesi kaikille terroristirikollisille ja heidän tukijoilleen."

  • "Me neuvomme sinua lopettamaan toimintasi :w:Kavkaz Center|Kavkaz Centeriä vastaan. Jos et tule järkiisi, niin me katkaisemme sinun ja koko perheesi pään. 7 päivää aikaa harkintaa varten."

  • "They should call you whiners Dr. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! (Heidän pitäsii kutsua teitä valittajia Tohtori NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:ksi!)"

Riimisanakirja

call center rimmaa näiden kanssa:

tonic water, copywriter, bitter, babysitter

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

bänet, bänks, caddie, cafeteria, calmetterokotus, calvados

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Onko call of duty hyvä ?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mitä tarkoittaa contact center ?
Onko soini huume center ?
Mikä on call me maybe ?
Call of Duty ?
Call of duty ?
Mikä on social call ?
Mikä on call barring ?
Mikä on call of duty ?


Ehdota määritelmää