aijai

verbi

[ˈɑijːɑi]

  1. Katso:

Katso myös: ai , tuo

Käännökset

englanti ouch!
ranska aïe, ouille
saksa au, aua, autsch
kreikka αχ, ωχ
unkari jaj
italia ahi, ahia
puola aua, au, auć
romania ai, au, ah, vai, aoleu
venäjä ой, ай, ох, а́уч qualifiereologism
ruotsi aj

Sitaatit

  • "aijai sitä pienten jalkojen tepsutusta - loistojuttu saada kääpiö hovimestariksi!"

  • "Kyllönen: "aijai, JJ:n (Jyrki Järvilehto) auton takaosasta sijaitsevista suuttimista tulee savua!"

  • "aijai, tämä on kaikkien aikojen dramaattisin formulaonnettomuus pitkäään pitkäään aikaan!!"

  • "aijai Salo ajaa ulos, pidä käynnissä, pidä käynnissä pidä käynnissä, pidä käynnissä, pidä käynnissä ja LOISTAVAA, Salo pystyy jatkamaan!"

  • "Vaarilla on saari, se vaarin saari on / Martti Ahtisaari sai Nobel-palkinnon, HYVÄ MARTTI / aijai vaareja, joita ei Nobel-palkita / Mutta meidän vaarilla Nobel-pysti on" (Pasilan Kahvihuoneessa, "Vaarilla on saari")"

  • "Kaikki pitäisi olla kunnossa, miehet ovat terveinä, valmennusjohto on terveenä, ainoa kenestä on vähän huolta on tietysti selostajaosasto, täällä ei aina olla terveenä, mutta ei sen väliä. Nyt huudetaan, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Vaikka tekee kipeää, niin ei haitaa. IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Mutta sitten pitää jo rauhoittua. Hellurei, hellurei, vääntö on hurjaa. Hellurei, hellurei ja eikun miestä seinälle. Hellurei, hellurei, mahtava niitti. Siinä on paikka, miksi et lauo. Hellurei, hellurei, vääntö on hurjaa. Hellurei, hellurei ja nyt lähtee. Hellurei,hellurei, niitatkaa se reppuun. Siinä on paikka ja siellä on. Nyt huudetaan IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Vaikka tekee kipeää, niin ei haittaa. IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Ja lisää virtaa moottoriin pojat. Hellurei, hellurei, ja meteli yltyy. Hellurei, hellurei, aijai sentään kun oli ruma taklaus, siinä, jos jollain on proteesi suussa, se putoaa samantien. Hellurei, hellurei, ja ny se tulee. Ja kyllä lähtee, sellainen mälli, että tyhjä maali tulee ja siell lepää. Nyt huudetaan, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Vaikka tekee kipeää, niin ei haitaa. IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. SE ON SIINÄ. Siinä ei ehdi kissaa sanoa, kun kiekko on repussa. Puolustus pelataan kebab-kioskille. Ja katsokaa tätä meteliä, liput liehuvat, siellä vedetään jo valssia katsomossa. Ja suomalaisyleisö on riisunut paidat päältään, kenties osa ottaa jo kohta housujakin pois, mutta sillä ei ole mitään väliä. Nyt huudetaan, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Vaikka tekee kipeää, niin ei haitaa. IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Vaikka tekee kipeää, niin ei haittaa. IHANAA LEIJONAT IHANAA, IHANAA LEIJONAT IHANAA, tämä on ihanaa. Kiitoksia suomalaiset, kiitoksia Leijonat, tämä oli uskomaton taistelu, täällä meni jo usko, minulle voi kaataa tervaa ja höyheniä päälle, ei tälläisiä miehiä kannata täällä pitää, jotka eivät usko että suomalainen jääkiekkoilija voi tälläistä vielä tehdä. Se on siinä."

  • "aijai... Vielä vasen käsi. Onneksi hänellä on kotona kaunis Sylvie vaimo."

  • "aijai aijai, nyt tästä tulee aikamoinen show! Avustava on kuin kylmästä ringistä se yksi näyttelijä, se kalju, en nyt muista nimeä. Ohhoh, Carlos Marchena suoralla punaisella ulos ja Athleticolle pilkku... ohhoh. Ei ole totta. Tämä ei mene nyt minkään sääntöjen mukaan. Marchena otti suoran punaisen! Nyt on taas sellainen ilta, että ei meistä tiedä kukaan mitä täällä tapahtuu. Katsellaan vaan ja ihmetellään... espanjalaista mentaliteettia... ei tälläistä ole ikinä tapahtunut. SIINÄ SE NYT ON, katsokaa, tuleeko nimi mieleen (kuvaan palaa avustava)!"

  • "aijai sentään!"

Riimisanakirja

aijai rimmaa näiden kanssa:

ai , hai , hui hai , tiikerihai , pörssihai , korttihai , jättiläishai , thai , kai

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

aiheutua , aiheutus , aihio , aijai , aika , aika-ajo