papa-näyte

  1. (lääketiede) Vertaa:

Katso myös: Papa-koe, näyte, arvoton, irtosolututkimus, eksemplaari

Taivutus

yks. nom. Papa-näyte, yks. gen. Papa-näytteen, yks. part. Papa-näytettä, yks. ill. Papa-näytteeseen, mon. gen. Papa-näytteiden Papa-näytteitten, mon. part. Papa-näytteitä, mon. ill. Papa-näytteisiin Papa-näytteihin.

Synonyymisanakirja

papa-näyte

  1. diktaattori, itsevaltias, tyranni.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

Sitaatit

  • "Naisten historia on näyte pahimmasta tyrannian muodosta - missä heikot johtavat vahvoja. Se on ainoa tyrannia joka kestää."

  • "Safkalle tämän tapauksen tekee tärkeäksi se, että se joka käänteessään muistuttaa meidän teemoistamme. Suomalainen russofobia kumpuaa Suomen tuesta Viron apartheidille. Ne ovat saman kolikon kääntöpuolet. Vironvenäläinen Rimma on tämän virolaisen etnisen puhdistuksen näyte, miten Virosta kammetaan vähemmistöä ulos maasta. Usein näille ihmisille avioliitto ulkomailla on matkalippu tulevaisuuteen. Päästäkseen Virosta pois nämä naiset ovat usein valmiita menemään naimisiin itseään parikymmentä vuotta vanhemman miehen kanssa. Isän motiivit tässä taistelussa ovat minulle hämärät. Hän on isoisän iässä ja voisi toteuttaa luontevasti lapsirakkauttaan varmastikin myös omien lastenlastensa parissa. On tietenkin loukkaavaa, jos tuntee tulleensa hyväksi käytetyksi rakkaudessa. Minusta on luonnollista, jos äidillä on symbioottinen suhde tuon ikäiseen lapseen, mutta isän kohdalla se ihmetyttää."

Riimisanakirja

papa-näyte rimmaa näiden kanssa:

näyte, biopsianäyte, käsialanäyte, ohutneulanäyte, tavaranäyte, virtsanäyte, ulostenäyte, mallinäyte, kisällinäyte

Lisää riimejä

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Miten pitkään näyte?

Läheisiä sanoja

panttivelkakirja
paossa
Papa-koe
Papa-näyte
papaija
papana