viro/

Hait useita sanoja sisältävällä fraasilla. Kokeile hakea sanoja erikseen: viro

Katso myös: eesti, viron kieli, eestin kieli, lähisukukieli

Synonyymisanakirja

viro/

 1. Eurooppa.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

Esimerkit

 • "Satu oivaltaa: "Hei kaverit arvatkaa mitä mä sain just kuulla. Kuulin ettei Viro ole osa Venäjää"

 • "Viro oli yksi niitä maita, jotka saivat itsenäisyytensä, kun Neuvostoliitto hajosi, eikä Virolla ollut siinä hajottamisessa mitään osuutta, eikä meillä." "

 • "Vastaan, että minä en voi vääristää Suomen historiaa, koska mitään Suomen historiaa ei ole olemassakaan. Tosiasia on se, että pikkuvaltioilla kuten Suomi tai Viro ei oikeastaan ole mitään omaa historiaa. On vain kaikenkarvaisia vihaisten ja katkerien ihmisten tarinoita, syytekirjelmiä, joita kutsutaan "historiankirjoitukseksi". Jos historia ei ole muuta kuin katkeraa ulvomista, se pitäisi kieltää"

 • "Kiitos Viro jos yhtäkkiä päätät antaa kaikille sorretuille "kansalaisuuden". Mutta yllätys on oleva suuri, sillä kukaan ei ota sitä vastaan. Vaikka se tarjottaisiin kultalautasella."

 • "Viron apartheid-hallintoalue on eräänlainen kokeilu. Suomalaisille se oli tärkeä kokeilu siksi, että sen avulla voitiin testata venäläisten oikeuksien rajoittamista ja internointia mahdollista Karjalan palautusta silmällä pitäen. Amerikkalaisille se on erinomainen tilaisuus suunnitella sotilastukikohtaa suoralle Venäjän-vastaiselle hyökkäykselle ja havainnoida hyökkäysvalmistelujen aiheuttamia ongelmia. Siksi Viroon on yleensä sijoitettu Yhdysvaltain erikoispalvelun CIA:n agentteja korkeimmille palleille, kuten presidentiksi ja aikanaan myös puolustusvoimien komentajaksi. He ovat kyllä valtion palveluksessa."

 • "Venäjällä oikeus miehittää Viro, jos Suomi liittyy Natoon"

 • "Tosiasiassa mielenosoituksen aiheena oli se, että Viro käyttää historiaa aseena venäläisiä vastaan. Tätä samaa perinnettä Viron tasavallan asiamies ja valtuutettu apartheid-professori Zetterberg jatkoi haastattelussaan, jonka sisältö oli tyylipuhdasta fasismia alusta loppuun. Pisteet Zetterbergille siitä, että hän jätti armeliaasti mainitsematta missä yliopistossa hän muka on professori."

 • "Viron nykyisellä kansallissosialistisella apartheid-hallinnolla ei ole tulevaisuutta. Siksi Viro ja virolaiset pitää vapauttaa kansallissosialistisista vallanpitäjistään liittämällä Viro Suomeen."

 • "Viro voidaan liittää Suomeen sen jälkeen, kun asiasta on päätetty molemmissa maissa kansanäänestyksellä. Tämän jälkeen Virolle annetaan Suomen yhteydessä autonomia kuten Ahvenanmaalle. Näin Viro muuttuu Venäjälle vihamielisestä ja koko Pohjois-Euroopalle hengenvaarallisesta kansallissosialistisesta apartheid-alueesta osaksi puoleetonta, suvaitsevaista ja Venäjälle ystävällismielistä Suomea."

 • "Tässä historia toistaisi itseään: 1930-luvulla Neuvostoliitto oli hyvin tietoinen Leningradia uhkaavasta Suomen ja Viron salaisesta sotilasyhteistyöstä. Neuvostoliitto päätti lopettaa tuon yhteistyön lyömällä sulun toisen saranan paikoiltaan eli ottamalla Viron."

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Onko Viro lehtimetsää vai havumetsää?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Onko viro es?
Alajoen kunnanvaakuna, viro?
Milloin viro itsenäisty?
Mistä viro tunnetaan?
Muita erikoisuuksia viro?
Viro suomi sanakirja?
Napolinmastiffi kasvattajat viro?
Mikä on neuvosto-Viro?

Läheisiä sanoja

virnistys
virnistää
virnuilla
viro
virolainen
virolaisittain