ulkoministeri��Ehdota määritelmää

Katso myös: ulkoministeri, ulkoasiainministeri

Synonyymisanakirja

ulkoministeri��

  1. hallituksen ministeri, ministeri.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

Sitaatit

  • "Ulkoministeri Alexander Stubbin mukaan suomalaiset viranomaiset ovat toimineet tilanteessa lain mukaisesti. Tosiasiassa nimenomaan Suomen viranomaisten ja hallituksen laittomat toimet ja selvästi virkarikosten tunnusmerkistön täyttävät väärinkäytökset ovat nyt johtaneet täysin katastrofaaliseen tilanteeseen."

  • "En erityisemmin vihaa Stubbia, mutta kun huomasin hänet oikeusvaltion, Suomen ja Venäjän hyvien suhteiden ja kansainvälisten sopimusten suurimmaksi viholliseksi, on tietysti tarpeen keskustella siitä, kenen mandaatilla hän luulee olevansa ulkoministeri."

  • "Puolan presidentin kuolemasta:"Putin ei käsittääkseni kutsunut erikseen tätä presidentin delegaatiota kylään. He halusivat itse järjestää makaaberit riekkujaiset Katynin uhrien haudalla. Saivat mitä tilasivat. Koneesta puuttuivat vain ulkoministeri Sikorski ja hänen amerikkalainen vaimonsa Anne Appelbaum."

  • "Bäckmanin blogissa puolustan Venäjän erikoisjoukkojen oikeutta - jos niin tahtoo - vapauttaa Rimma Tampereelta poliisin hallusta, koska tämän voidaan katsoa olevan vain vastavuoroinen askel sitä linjaa, jonka Suomen ulkoministeri Aleksander Stubb on siunannut: mainittu ministeri ei näet ilmaise kunnioitusta diplomaattisia periaatteita kohtaan, vaan pitää suojeltavana, jos suomalainen diplomaatti tukee rikoksen suorittamista Venäjällä. Nyt on samasta jatkumosta toisinpäin: mainittu Rimma-äiti ja hänen Anton-lapsensa ovat joutunet Suomessa tilanteeseen, jossa Stubbin valitsemalla tiellä on luonnollista, että nämä henkilöt voidaan vastavuoroisesti vapauttaa Suomesta. En tietenkään ole varma siitä, että Venäjä valitsisi yhtä primitiivisen menettelyn kuin Suomi on valmis tekemään."

  • "Mulle on tullut heiltä paljon positiivistakin palautetta. Monet feministit otti yhteyttä, että tosi mahtavan teon teit kun ulkoministeri sai potkut! En ole feministi ja tiettyn rajaan asti olen sitä mieltä, että on selkeitä miesten ja naisten asioita. Kunhan naisen ei pidä olla kotona siivoamassa ja mies vain käy töissä. Treffit loppuu siihen paikkaan, ellei mies maksa laskua. En elättäisi työkykyistä miestä, mutta mies voisi elättää mua."

Riimisanakirja

ulkoministeri�� rimmaa näiden kanssa:

suklaa-, valkea-, mega-, giga-, haja-, laaka-, raaka-, taka-, deka-, seka-

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

ulkomainos, ulkomaisuus, ulkomeri, ulkoministeri, ulkoministeriö, ulkomitta

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Kuka on suomen ulkoministeri ?
Kuka on Suomen ulkoministeri ?
Kuka on Suomen ulkoministeri ?
Mikä on kuka on suomen ulkoministeri ?


Ehdota määritelmää