tuomari����niEhdota määritelmää

Katso myös: tuomari, mattotuomari, syötönvalvoja, linjatuomari

Synonyymisanakirja

tuomari����ni

  1. arviomies, tuomari.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

Sitaatit

  • "Ronaldo kaatuu, mutta tilanteessa ei ollut rikettä, muuten tuomari olisi joutunut viheltämään rangaistuslaukauksen, sillä rike tapahtui rangaistusalueella"."

  • "Tuomari on päätöksensä tehnyt ja siinä on pelaajien turha mussuttaa, sillä tuomarin on sana laki ja eihän siitä mitään tulisi jos pelaajat saisivat päättää tuomioista sitä varten kentällä on tuomari joka nämä asiat ratkaisee ja siitä ei parane kenenkään pelaajan valittaa."

  • "Nyt hän saa keltaisen kortin, tai ei hän sitä omaksi saa, vaan tuomari näyttää sitä hänelle"

  • "Ongelmani on, että pelaan joka ottelussa viittä vastustajaa vastaan: tuomari, yleisö, pallopojat, kenttä ja minä itse."

  • "Rauhoitutaanpa nyt pojat ja katsotaan mitä setä tuomari antaa rangaistukseksi. Nyt kuulemiin täältä parvelta!" (Kanada-Venäjä-ottelun toisen erän lopussa käydyn joukkotappelun päätteeksi)"

  • "--Sundqvistilta puuttuu se 'isojen poikien lauluissa' oleva typerä, tirkisteleväisen macho ote teksteihin. Leavingsilla perusyksikkö, tuntemus mistä lauletaan on yksinäisyys. Jos Tuomari Nurmio on runoilija, on Gösta Sundqvist novellisti, jonka tarinat on ryyditetty surrealismilla."

  • "Tutustuin Pelle Miljoonaan, Juiceen, Tuomari Nurmioon ja J. Karjalaiseen. Hassisen Koneen pojat kävivät minua erikseen tapaamassa. Huomasin, että olin nuorten kanssa samalla aaltopituudella. Kaverit tunsivat myös hyvin lauluni ja olivat seurailleet mielipiteitäni. He ihastelivat sitä, että rohkeasti haukuin kaikki tekopyhät, tekouskovaiset ja tekoisänmaalliset."

  • "Me ajattelemme oikeudenkäyntien lyhentämistä ja lainkuuliaisuutta ja lisäämme kuitenkin joka päivä lakejamme, niin että tuomari itse vaivoin löytää ne luettelosta, eikä yksi sadasta tiedä velvollisuuksiaan. " "

  • "...vapaavaltio, yksityinen omistusoikeus ja yksilönvapaus. Asukkaat saisivat harjoittaa mitä ammattia tahansa, vapaakauppa olisi täydellistä, etuoikeuksia, sääntelyä tai veroja ei olisi. Byrokratia puuttuisi, ja ainoa viranomainen olisi tuomari, joka valvoisi, että kenenkään oikeuksia ei poljettaisi." "

Riimisanakirja

tuomari����ni rimmaa näiden kanssa:

suklaa-, valkea-, mega-, giga-, haja-, laaka-, raaka-, taka-, deka-, seka-

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

tuoltaan, tuoltapäin, tuomaanristi, tuomari, tuomarihäviö, tuomarinjäävi

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Mitä tuomari tarkoittaa ?
Miten gösta sundqvist,tuomari nurmio ja pasi kaunisto liittyy toisiinsa ?
VAASAN KAUPUNGIN VOUTI OOLI LAIOMINLYÄNYT VELALLISELTA MÄÄRÄTYN ULOSMITTAUSKSEN JA SEN PEITTELIM ?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Kuka on dance2012 tuomari ?
MIKSI SYYTTÄJÄ EIKÄ TUOMARI. ?
Miksi tuomari Kil........ is killing me eikä hallitse oikeuskäytäntöä muuten kuin haukkumalla t ?


Ehdota määritelmää