karjalan_mailaEhdota määritelmää

Hait useita sanoja sisältävällä fraasilla. Kokeile hakea sanoja erikseen:

Katso myös: maila, karjala, karelianismi, karjalainen, kehtuuttaa

Synonyymisanakirja

karjalan maila

 1. maila.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

Esimerkit

 • "Mäkiaho taklaa Bergin laitaan, jonka kyynärpää ja maila nousevat"

 • "Karjalan palautus tuo täystyöllisyyden"

 • "Olin yllättynyt siitä, miten helposti se (maila) rikkoutui. Ehkä siinä on jotain vikaa tai sitten minä olen vain liian vahva." (rikottuaan mailansa Wimbledonin puolivälieräottelussa Jevgeni Kafelnikovia vastaan vuonna 1995)"

 • "Nyt tärähtää Milwaukeen puolustajan maila niin, että värinä kuuluu Halifaxin naapurikuntaan asti!"

 • "Vielä aivan hiljattain, enon haudalla, oli todella hieno kuulla, kuinka äiti sisarineen lauloi Karjalan kunnailla. Sitä ei oltu harjoiteltu. Mutta esitys oli ehjä ja puhdas. Se olisi voitu äänittää ja siitä olisi tullut hitti."

 • "Karjalan lopullinen menetys oli täysin oikeutettu. Syynä oli suomalaisten sotarikollisten omalta kansaltaan salaa masinoima mielipuolinen hyökkäys- ja tuhoamissota Neuvostoliittoa vastaan natsien uskollisimpana liittolaisena."

 • "Kuten suomalainen toimittaja Leena Hietanen sanoo, Virosta on kehittynyt ruumiillistuma Suomen elintila-ajatuksille; suomalainen "Lebenstraum"-kokeilu, jonka tavoitteisiin kuuluu Karjalan "palautus" Suomen yhteyteen, ja etnisten puhdistusten suorittaminen siellä"

 • "Viron apartheid-hallintoalue on eräänlainen kokeilu. Suomalaisille se oli tärkeä kokeilu siksi, että sen avulla voitiin testata venäläisten oikeuksien rajoittamista ja internointia mahdollista Karjalan palautusta silmällä pitäen. Amerikkalaisille se on erinomainen tilaisuus suunnitella sotilastukikohtaa suoralle Venäjän-vastaiselle hyökkäykselle ja havainnoida hyökkäysvalmistelujen aiheuttamia ongelmia. Siksi Viroon on yleensä sijoitettu Yhdysvaltain erikoispalvelun CIA:n agentteja korkeimmille palleille, kuten presidentiksi ja aikanaan myös puolustusvoimien komentajaksi. He ovat kyllä valtion palveluksessa."

 • "Moskovan rauhansopimus allekirjoitettiin 12.3.1940. Suomen oli pakko palauttaa Karjalan kannas, Pohjois-Laatokka, Petsamo ja eräitä muita alueita Neuvostoliitolle. Nämä muutokset palauttivat osittain rajan vuoden 1809 tilanteeseen ja jätti Suomen nykyisen alueen koskemattomaksi. Suomi voitti paljon maa-alaa vuosina 1721 ja 1743 solmittuihin Uudenkaupungin ja Turun rauhojen rajalinjoihin verrattuna."

 • "Sotilaat! Olen taistellut monilla tantereilla, mutta en ole vielä nähnyt vertaisianne sotureita. Olen ylpeä Teistä kuin olisitte omia lapsiani, yhtä ylpeä tuntureitten miehestä Pohjolassa kuin Pohjanmaan lakeuksien, Karjalan metsien, Savon kumpujen, Hämeen ja Satakunnan viljavien vainioittein, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen lauheittein lehtojen pojasta. Olen yhtä ylpeä uhrista, jonka tarjoaa köyhän majan poika siinä kuin rikaskin." "

Riimisanakirja

karjalan maila rimmaa näiden kanssa:

maila, squash-maila, golfmaila, jääkiekkomaila, sulkapallomaila, pesäpallomaila, jääpallomaila, tennismaila, pöytätennismaila, puttausmaila

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

karjalainen, karjalaisittain, karjalaisuus, karjalan kieli, karjalankarhukoira, karjalanneito

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Mikä on karjalan maila ?
Mitä tarkoittaa karjalan rykmentti ?
Mikä on karjalan murteella syödä ?
Mitä tarkoittaa karjalan murteella viljaaitta ?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Paljon maksaa sähly maila ?
Mikä maila jani tuppuraisella on ?
Mikä on karjalan murre ?
Karjalan kielei kost jumala ?
Mikä on pohjois-karjalan keskussairaala ?
Mitä tarkoittaa karjalan kommunistinen maatalouskorkeakoulu ?


Ehdota määritelmää

Keskustelu