hengessä

Tarkoititko: hengenveto

Katso myös: myötäelää , rakentava , sovinnollinen , kristillinen , henki

Käännökset

englanti taivutettu muoto

Sitaatit

  • "Autoliiton äärisiipi kävi polttamassa autosi. Yleisen solidaarisuuden hengessä ja Autoliittoa vastaan protestoidakseni sammutan sen. Toisaalta yksityisautoilua vastustavien järjestöjen jäsenenä sekä suoran toiminnan kannattajana joudun sytyttämään sen uudelleen. (Autoilun vapaus)"

  • "Minä kysyn, miksi Suomen valtiovalta toimii kuten bandiitit ja rikolliset suhteessa venäläisiin Anton ja Rimma Salosen. Valitettavasti minun on pappina paljastattava se tosiasia, että tunnen monia venäläisiä äitejä, jotka ovat kokeneet vääryyttä ja syrjintää joutuessaan tekemisiin suomalaisten viranomaisten kanssa. On vaikea kuvitella suurempaa syntiä kuin lapsen ryöstämistä äidiltä, jonka luona lapsi asui syntymästään saakka, matkusteli ja kasvoi rakkaudessa ja huolenpidossa. En voi hyväksyä vihaa ortodoksista kirkkoa vastaan, koska meidän on toimittava kirkkojen välisen ekumenian hengessä."

  • "Nyt KokoomuSS on päättänyt jalostaa perussuomalaista huolta Venäjän uhkasta suur-Suomi -hengessä sillä, että tahtoisi säätää Venäjälle uuden maalain, jotta vasta sen jälkeen annettaisiin venäläisille maanosto-oikeudet Suomeen - tai ainakin muutoksesta keskustellaan. Tuollainen kansallisuuteen perustuva eriarvoistaminen on tuttua Hitlerin Saksasta, jossa juutalaisten oikeuksia rajoitettiin ankarasti."

  • "Tapsa: "Voin, kyllä voin. Ei nettikeskustelun hengessä, kyllä voin!"

Riimisanakirja

hengessä rimmaa näiden kanssa:

edessä , yhdessä , puolireidessä , ensi kädessä , liikkeessä , epävireessä , pinteessä , käden käänteessä , puolitiessä , jäljessä

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

hengenvaarallisuus , hengenveto , hengenviljely , hengenvoima , hengettömyys , hengettömästi

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Tarttua edistyksen hengessä ?
Mitä tarkoittaa muuttua ajan hengessä ?
Kirjoita modernismin hengessä runo jossa kuvaat kapinaa ja uhmaa ?