esitetään

Tarkoititko: esitteille

Katso myös: varietee , baletti , ooppera , lolita , travestia

Käännökset

Sitaatit

  • "Joulupukki sinänsä antaa lapsillemme erittäin arveluttavan mallin. Sillä onhan kyseessä alunperin suuri pukki, Baphomet eli itse saatana! Yhtään paremmaksi tuota esikuvaa ei taatusti tee se, että se esitetään lahjojen jakajana, ja että katolinen kirkko on myös tullut markkinoille väittämällä kyseistä pahuuden olentoa pyhimykseksi! Elikkä kunnon kristityt ilman muuta boikotoivat jatkossakin niitä kauppoja, jotka oman punaiseen verhoillun Baphometinsa hankkivat. Eikö muuten vanhempia huolestuta yhtään se perinne, että lapset, viattomat pienet lapset, istutetaan irstaan vanhan pukin syliin Istuttaisitko Sinä lapsesi vaikka Jammu-sedän syliin"

  • "Se, että osa uskovaisista ei muuta mieltään, kun heille esitetään todisteet siitä, ettei jumalia ole olemassa, ei todista mitään sen puolesta, etteivät esitetyt todisteet olisi päteviä. Lähinnä se todistaa vain, että ihmisten on vaikea muuttaa kasvatuksen avulla heihin juurrutettuja käsityksiä. Toisaalta tunnetaan koko joukko uskovaisia, joihin todisteet ateismin puolesta ovat tehonneet. Erkki Hartikainen"

  • "Okei, teidät on nyt pidätetty. Teillä on oikeus olla hiljaa tai puhua hiljaisella äänellä. Kaikkea, mitä sanotte saatetaan käyttää teitä vastaan. Osa kääntynee teitä vastaan itsestään, osa taas oikein KÄÄNNETÄÄN juridisella temppuilulla, tiedätsä. Oikein esitetään puolueellisesti, silleen... ärsyttävästi. Jumalan siunausta."

  • "Teinit aina esitetään yksiulotteisina. Heidät stereotypioidaan. Kun minä oli koulussa, huolehdin suuremmista asioista kuin treffeistä tai joukkueeseen pääsystä"

  • "Tilanne on vähän sama kuin juutalaisen naisen oikeudet natsi-Saksassa. Oletetaan, että saksalainen saa lapsen juutalaisnaisen kanssa ja asiasta tulee riitaa. Voi vain kuvitella, miten natsi-Saksan oikeusjärjestelmä kohtelee juutalaisnaista. Tietysti häntä vastaan esitetään kaikki keksityt syytteet ja asiat tutkitaan mikroskoopilla, lehdistössä käydyn herjauskampanjan säestyksellä. Saksalaismiestä sen sijaan kohdellaan silkkihansikkain, ja häneen kohdistetut rikosepäilyt nostetaan suoranaisiksi sankariteoiksi."

  • "Se, että osa uskovaisista ei muuta mieltään, kun heille esitetään todisteet siitä, ettei jumalia ole olemassa, ei todista mitään sen puolesta, etteivät esitetyt todisteet olisi päteviä. Lähinnä se todistaa vain, että ihmisten on vaikea muuttaa kasvatuksen avulla heihin juurrutettuja käsityksiä. Toisaalta tunnetaan koko joukko uskovaisia, joihin todisteet ateismin puolesta ovat tehonneet."

Riimisanakirja

esitetään rimmaa näiden kanssa:

yhtään , äkkiseltään , verekseltään , äkikseltään , käymäseltään , päiväseltään , tyhjiltään , lämpimiltään , kylmiltään , pikimmiltään

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

esitelmöidä , esitelmöijä , esitelmöinti , esitelmöitsijä , esitieto , esitteille

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Mitä eri syitä kappaleessa esitetään minolaisen kultturin tuhoutumisesta ?
Mikä on Edvin Laineen tunnettu elokuva joka esitetään joka itsenäisyyspäivä kesto 3h ?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mitä Kaarina-teatterissa esitetään parhaillaan ?
Koska glee 3 tuotantokausi esitetään suomessa ?
Kuka päättää mitä näytelmiä teatterissa esitetään ?
Mikä on oikeinkirjoituksen tarkistus?TUOTTAJAN LOPPURAPORTTI  Kuvitteellisen sovelluksen esittelyv ?