d'autre part

Tarkoititko: daami

Hait useita sanoja sisältävällä fraasilla. Kokeile hakea sanoja erikseen: d'autre part

Käännökset

Esimerkit

  • "What, you askin' me if I'm happy Listen, I've got eighty seven million pounds in the bank. I've got a Rolls-Royce. I've got three stalkers. I'm about to go on the board at Manchester City. I'm part of the greatest band in the world. Am I happy with that No I'm not! I want more!" ("Mitä, kysyt olenko onnellinen Kuuntele, minulla on 87 miljoonaa puntaa pankissa. Minulla on Rolls-Royce. Minulla on kolme kyttääjää. Olen menossa Manchester Cityn johtokuntaan. Olen osa maailman parasta bndiä. Olenko onnellinen En ole! Haluan lisää!")"

  • "Mielestäni Leningradissa vuonna 1986 pelaamamme shakin laatu oli ilmiömäisen korkea. En usko, että tämän päivän pelaajat voisivat ylittää sitä. Mielestäni se oli paras ottelu, jonka pelasimme, enkä usko että he saavuttavat sitä koskaan. Tämän päivän pelaajat tietävät enemmän jopa keskipelin asemista, koska he oppivat meiltä, mutta päätöksentekoprosessin taso ei missään tapauksessa ole sama."

  • "Kilpailu, kilpaileminen, on veressäni. Se on osa minua, se on osa elämääni; olen tehnyt sitä koko elämäni. Ja se tulee ennen mitään muuta."

Riimisanakirja

d'autre part rimmaa näiden kanssa:

camembert, roquefort

Lisää riimejä

Ehdota määritelmää tai kommentoi

Vastaukset Vastaukset.fi:ssä

Mitä tarkoittaa taivutus yks nom tarkoituksellinen yks gen tarkoituksellisen yks part tarkoit?

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Yks nom linjata yks gen linjaan yks part linjasi yks ill linjaisi mon gen linjatkoon mon part l?
Mitä tarkoittaa fi-part?
Mitä tarkoittaa part. 2?
Mikä on yks part pragmaattista?

Läheisiä sanoja

curry
currykana
currykastike
D-markka
daalia
daami