양주동1인샵▦o1o+4889+4785▦ೠ양주동1인샵감성薏양주동20대출장瓮양주동24시출장掼양주동감성🤸🏻propaganda

Katso myös: propagandistinen , propagoida , propagandisti , kulakki , propaganda

Synonyymisanakirja

양주동1인샵▦o1o+4889+4785▦ೠ양주동1인샵감성薏양주동20대출장瓮양주동24시출장掼양주동감성🤸🏻propaganda

  1. info, informaatio.

Lisää synonyymejä Synonyymit.fi:ssä

Käännökset

Sitaatit

  • "Perhevastaisen propagandan peruslementti on homomyönteinen propaganda. Luterilaisen kirkon tärkein poliittinen kysymys tänään on lupa saada avioitua riippumatta toisen osapuolen sukupuolesta. Luterilainen kirkko käyttää sortavia menetelmiä niitä pappeja vastaan, jotka vastustavat naispappeutta. Heitä erotetaan ja rangaistaan. Eräs kirkkoherra vaihtoi sukupuolta miehestä naiseksi, mutta nyt hän antaa haastatteluja ja saa julkisuutta. Niin sukupuolensa vaihtanut kirkkoherra toimii nuorille esikuvana Suomessa."

  • "Kyse on toisaalta siitä, että suomalaiset eivät halua luopua sodan nationalistisesta myytistä, ja toisaalta siitä, että Venäjällä ei täysin ymmärretä Suomen sodan strategista merkitystä Neuvostoliitolle vuonna 1939-1940. Tätä pahentaa entisestään viime vuosina lisääntynyt anti-russifikaatio propaganda, jonka tarkoituksena on saada venäläiset tuntemaan jonkinlaista syyllisyyttä talvisodasta."

  • "Venäjälläkin leviävä suomalainen talvisodan historia myytti on vain nationalistista ja revisionistista mytologiaa, joka on suora uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle, koska suomalainen propaganda pyrkii tietoisesti herättämään venäläisissä syyllisyyden tunnetta."

  • "1990-luvun puolivälin jälkeen alkoi työnvastainen propaganda, jota media on hysterisoinut." "

Riimisanakirja

양주동1인샵▦o1o+4889+4785▦ೠ양주동1인샵감성薏양주동20대출장瓮양주동24시출장掼양주동감성🤸🏻propaganda rimmaa näiden kanssa:

propaganda , sotapropaganda , vaalipropaganda , kauhupropaganda

Lisää riimejä

Läheisiä sanoja

öykkärimäisyys , öykkäröidä , öykkäröinti , öylätti

Kysymykset Vastaukset.fi:ssä

Mikä on propaganda ?