강남텐카페워너비ㅡ이지아♡oio.5692.87o1ㅡ강남텐카페워너비텐카페워너비K텐카페워너비craftⓦ강남워너비강남워너비강남워너비텐카페city 강남워너비텐카페└△워너비텐카페unnatural

Tarkoititko: öykkäröinti

Ehdota määritelmää

Hait useita sanoja sisältävällä fraasilla. Kokeile hakea sanoja erikseen:

Esimerkit

  • "What I don't want to do is to go and buy a bunch of exotic-looking drums and set up an Afrikanische Musik in New York City."

  • "Johnson, the terrorists are hiding somewhere in Amsterdam. Destroy the city, and then burn some. (Suom: Johnson, terroristit piileskelevät jossain päin Amsterdamia. Tuhoa kaupunki ja sitten polta jotakin.)"

  • "Johnson, the terrorists have the bomb. They're going to kill everybody in the city. We can't let the terrorists win, so you have to kill everybody before they do. Here's a shotgun. Start from downtown.(Suomeksi: Johnson, terroristeillä on pommi. He aikovat tappaa jokaisen kaupungissa. Emme saa antaa terroristien voittaa, joten sinun pitää tappaa kaikki ennen kuin he tekevät sen. Tässä on haulikko. Aloita keskustasta.) "

  • "Koen varovaisuutta aina poliitikkojen lähettyvillä ja kehotan muitakin varomaan heitä. (City-lehti 3/1991)"

  • "Kuka täysjärkinen somalialainen nyt Suomeen vapaaehtoisesti tulisi, tänne lumen ja jään keskelle, jossa vihamieliset ihmiset vittuilevat ja jossa sivistyneitä, tavallisessa kodissa asuneita ihmisiä tungetaan keskellä peltoa kyhjöttäviin peltihalleihin Mikä onkaan moraalin merkitys omassa maassamme (City-lehti 3/1991)"

  • "What, you askin' me if I'm happy Listen, I've got eighty seven million pounds in the bank. I've got a Rolls-Royce. I've got three stalkers. I'm about to go on the board at Manchester City. I'm part of the greatest band in the world. Am I happy with that No I'm not! I want more!" ("Mitä, kysyt olenko onnellinen Kuuntele, minulla on 87 miljoonaa puntaa pankissa. Minulla on Rolls-Royce. Minulla on kolme kyttääjää. Olen menossa Manchester Cityn johtokuntaan. Olen osa maailman parasta bndiä. Olenko onnellinen En ole! Haluan lisää!")"

  • "Suomessa on uskonnollinen ja poliittinen vapaus. Jos poliittinen vapaus miellettäisiin samalla tavalla kuin uskonnollinen vapaus se tarkoittaisi seuraavaa. Isä sattuisi kuulumaan Kommunistiseen puolueeseen, lapsi kävisi pienestä pitäen kommunistisissa kerhoissa, peruskoulussa ja lukiossa sille opetettaisiin historiaa marxilaisen luokkataisteluopin näkökulmasta, 1415 -vuotiaana pantaisiin nuotiotulet metsään, ja vanha stallari kertoisi Leninissä piilevästä totuudesta, ja 18-vuotiaana sille sanottaisiin, että nyt voit erota kun meillä on tämä poliittinen vapaus. http://www.city.fi/artikkeli/Sit%E4h%E4n+se+kaikki+on/877/ Haastattelu City-lehdessä"

  • "Menin 2000-luvun alussa mesoamaan Suomen Sisun keskustelupalstalle siitä, että he ovat tyhmiä rasisteja. Kävi ilmi, että heidän mielipiteensä olivat parempia kuin omani. Jos minä olin niin oikeassa rasismiväitteineni, miksi vastapuolen ei tarvitse kiroilla ja sillä on esittää todisteita Keskustelin itseäni älykkäämpien kanssa, pyysin anteeksi käytöstäni ja aloin ajatella uudella tavalla maahanmuuttoasioista. Ennen Perussuomalaisia olen äänestänyt monia puolueita, esimerkiksi vihreiden Osmo Soininvaaraa." (City.fi 1/2009)"

  • "Kävin sivarin poliittisena protestina. Syy on niin typerä, etten mielelläni puhu siitä. Suomen puolustusvoimien tulevaisuutta pohdittaessa ei voi luottaa siihen, että hyvät ajat jatkuvat loputtomasti. Nykyinen järjestelmä on säilytettävä pääpiirteissään." (City.fi 1/2009)"

  • "Jos suomalaiset eivät osta ulkomaisen riistoteollisuuden tuotteita, ulkomainen riistoteollisuus pistää työntekijänsä pihalle. Täällä on helppo jeesustella sillä, että pikkulapset tekevät lenkkareita Intiassa, mutta jos me emme osteta niitä lenkkareita, mitä ne pikkulapset sitten tekee Heillä ei sen jälkeen ole yhtään mitään." (City.fi 1/2009)"

Riimisanakirja

강남텐카페워너비ㅡ이지아♡oio.5692.87o1ㅡ강남텐카페워너비텐카페워너비K텐카페워너비craftⓦ강남워너비강남워너비강남워너비텐카페city 강남워너비텐카페└△워너비텐카페unnatural rimmaa näiden kanssa:

pascal, rial, trial, sial, kajal, sammal, laakasammal, rahkasammal, nukkasammal, maksasammal

Lisää riimejä

Ehdota määritelmää